EN RIGTIG BØRSTE HVIS DU SPØRGER MIG….

10544956_10152560825798988_1479174954_n

Det kan være rigtig svært at finde en rigtig god børste til håret, men også rigtig bekosteligt. Meeen det har m.cosmetics fundet en vanvittig og uhørt billig og kvalitetsmæssig (og med stor understregning på kvalitet) god løsning på. De er nemlig disket op med en helt ny serie af børste og kamme, som absolut lever op til forventningerne et bevis på at kvalitet og pris ikke altid hænger sammen. Priserne er vejl.

Dette er nogle af mine favoritter fra serien, men ellers smut selv forbi Matas efter sommeren og få fat i et par eller 3 til din egen samling.

a. Lækker pudebørste i FSC®-certificeret bøgetræ med ergonomisk udformet skaft. Børsten er med ægte vildsvinehår, der fordeler hårets naturlige olier og giver et glansfuldt hår. Pga. rene naturhår er børsten særlig skånsom og god til udredning af fx hair extensions.

b. Professionel, ionisk fønbørste, som mindsker statisk elektricitet. Børsten er fremstillet i lækkert ahorntræ og med kombineret natur-/nylonhår. De ægte vildsvinehår hjælper håret med at bevare glans og nylonpiggene giver en effektiv udredning. Ideel til styling med hårtørrer pga. den keramiske metalcylinder, som sikrer en jævn fordeling af varmen, og som forkorter hårets tørretid. Børsten er særlig egnet til mellemlangt hår.

c. Professionel, ionisk touperingsbørste i ahorntræ og med kombineret natur-/nylonhår. Touperingsbørsten er perfekt til frisering, toupering og styling af håret. Formen på børstens skaft gør det let at inddele håret i sektioner. Den ioniske egenskab mindsker statisk elektricitet.

d. Professionel, ionisk pladebørste, som mindsker statisk elektricitet og min personlige favorit til eget hår. Børsten er fremstillet i lækkert ahorntræ og med kombineret naturhår/nylonpigge. De ægte vildsvinehår hjælper håret med at bevare glans, og nylonpiggene giver en effektiv udredning. Børsten er egnet til alle hårtyper og god til udredning af mellemlangt/langt hår.

e. Bredtandet, gummibelagt kam til udredning og styling af tykt og/eller krøllet hår. Kammen kan også bruges til fordeling af balsam eller stylingprodukter i vådt hår.

Dette indlæg blev udgivet i m.cosmetics, PRODUCTS/HAIR. Bogmærk permalinket.

10 svar til EN RIGTIG BØRSTE HVIS DU SPØRGER MIG….

 1. Tanya skriver:

  Sikke nogle gode tips! Sådan en kommer straks på ønskelisten. Jeg har længe ledt efter en vildsvinehårsbørste der var til at betale – men vil du mene at de tre der kombinerer vildsvinehår med nylon er gode nok til at pleje håret? Jeg ville helst have den med rene vildsvinehår, men bliver fristet når du fortæller om de andre (den runde og din egen yndlings vakler jeg imellem).

  • Jo's skriver:

   Jeg er altså utrolig glad for den firkantet og synes den er meget skånsom mod håret. Bruger den også på mine børn : )))

 2. Birgitte B skriver:

  Nu har jeg fint hår og bruger en træ-kam til mit hår. Synes tit plastik børster og kamme får håret til at blive elektrisk… Hjælper den gummibelægning på kammen på det?

 3. Anne skriver:

  Hvornår udkommer de i butikkerne? Eller er de allerede udkommet? 🙂

 4. Maria Lisette skriver:

  Arh, så var det derfor jeg ikke kunne finde dem… 🙂

 5. Gitte A skriver:

  Hvor kan jeg købe pudebørste i FSC®-certificeret bøgetræ med ergonomisk udformet skaft. Børsten er med ægte vildsvinehår ? Jeg har været i Matas, men den findes ikke..
  Passer den til fint og langt hår ?

  • Jo's skriver:

   Har du kigget på Matas’s egen hjemmeside. Det er nemlig ikke altid de har alle produkter i alle Matas’er og nok ikke i den du har været i. Jeg bruger dem på mine drenge som begge har langt fint skandinavisk hår og den er rigtig god og skånsom mod deres hår : )))

 6. Pingback: PASSER DU GODT NOK PÅ DIT HÅR? | Jo's Makeup Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.