EN RIGTIG HÅR-SLIDER….

1937821_10152559262863988_574474705_n
Jeg håber du husker håret… jo for det er ikke kun huden der bliver udsat for UV-stråler i solen, håret er nemlig også udsat.

UV-stråler, salt- og klorvand slider på håret og ligesom at forebygge slid på håret med varmebeskyttende produkter når man bruger føntørre, styler, varmecurlere o.s.v. L’Oréal Professionnel siger at to ugers sol, UV-stråler gør mere skade på håret på to uger end et helt års brug at varmestyling.

Så hvis du vil forebygge og pleje dit hår har L’Oréal Professionnel udviklet produkter med solbeskyttelse til håret: Rensende og beskyttende After Sun til håret. Genopbyggende conditioner, plejende spray og Anti-Frizz mælkespray. Fra 149,- hos frisøren.

Og nu til noget helt andet… en meget særlig person bliver nemlig 5 år i dag og skal vækkes med flag og fødselsdagssang lige om lidt… nyd solen….

 

Dette indlæg blev udgivet i L'Oréal Professional, PRODUCTS/HAIR. Bogmærk permalinket.

6 svar til EN RIGTIG HÅR-SLIDER….

 1. Birgitte B skriver:

  Tillykke med ham 🙂

 2. Lis Marker skriver:

  Tillykke

 3. Hyldemors Have skriver:

  Men jeg tænker bare – når nu jeg gerne vil have at solen bleger mit hår (fordi jeg har besluttet mig for at droppe de kemiske striber), vil det så ikke være dumt at putte solbeskyttelse i? Eller?
  KH (og tillykke med guldklumpen)

  • Jo's skriver:

   Taaak ; )))

   Jeg synes aldrig det er dårligt givet ud at pleje og beskytte sit hår : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *