VIS MIG DIN BADEVÆRELSESHYLDE….

10525457_10152569311873988_1908527139_n
Hvis du følger med på Instagram “Josmakeupblog” har du måske set dette billed for nylig?! Jeg spurgte mine Instagram følgere hvad der stod på deres badeværelseshylde og det var rigtig spændende og inspirerende at læse med hvad andre bruger.

Så tænkte at vi gør noget lignende her… send mig et billed at hvad der står på din badeværelseshylde lige nu og hvad produkterne hedder. Så poster jeg billederne her på bloggen i næste uge… mail mig på: josmakeupblog(snabelA)gmail.com.

Her får du min badeværelseshylde:

1. Kommende nyhed fra Clean og du kan godt glæde dig for i september lanceres “Clean Home Fragrances”… min favoritduft er “Clean Laundry”.

2. Vinder af årets danske produkt til Danish Beauty Award 2014 – ZarkoPerfume “Molecule 231 38” og jeg er SÅ vild med denne duft… prøv den blev der sagt!

3. Endnu en Nyhed! Purely Professionel lancerede for nyligt deres ansigtplejeserie. Det er hudpleje på højt niveau. Jeg tester produkterne i øjeblikket. Med deres serum får du regenerering af hudens kollagenlag og en rigtig god fugtbinder.

4. Natcremen fra Purely Professionel arbejder aktivt når du sover… rig på bl.a. antioxidanter og tangekstrakt.

5. Dagcremen fra Purely Professionel med UVA og UVB (spf 15) Igen med masser af antioxidanter, fugt og m.m. mere lækkeri til huden.

6. Ynglings kropplejeprodukt fra Bioeffect. “Body Intensive” og en vinder sidste år til Danish Beauty Award. Fugt i serumform og dybt vanedannende.

7. Mine øjne hæver lidt her i de varme sommernætter og Bioeffect’s øjenserum køler dejligt hver morgen, fugter, strammer op og fugter godt og grundigt.

Glæder mig til at se hvad der står på din badeværelseshylde – Skøn weekend din vej.

Dette indlæg blev udgivet i Bioeffect, PRODUCTS/SKINCARE, Purely Professional. Bogmærk permalinket.

3 svar til VIS MIG DIN BADEVÆRELSESHYLDE….

  1. Katrine Lund skriver:

    Hvorfor disse pinde i parfumen? 🙂

  2. Pingback: HAM JOHN GIVER GODT MED FYLDE… | Jo's Makeup Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.