BRUG 3 MINUTTER PÅ “DIG TID”

10524921_10152550258188988_973033318_n
Husker du at exfoliere din hud i sommersolen?? Jeg solbader ikke direkte, men bruger derimod en del selvbruner og scrubber 1 gang hver ca med 7-10 dages mellemrum. Og nyder det! Bruger det som lidt extra tid til mig selv.. måske kun et par minutter, men det er godt givet ud.

Jeg er mest til de meget lette og lidt mere olieret scrubs, som både fugter og ikke river på huden. Og i dag har jeg brugt denne lette velduftende scrub fra Body Shop “Africa Ximenia & Salt Scrub” til 235,- … Fin værtindegave i øvrigt.

Prøv evt at Google hjemmelavet body scrub og find masser af opskrifter du kan lave derhjemme selv. Og ellers kan en vaskeklud også gøre hud-glæde helt gratis.

Dette indlæg blev udgivet i Body Shop, PRODUCTS/SKINCARE. Bogmærk permalinket.

4 svar til BRUG 3 MINUTTER PÅ “DIG TID”

 1. Marie-Louise skriver:

  Jeg eeeeelsker at scrubbe! Det føltes bare så fantastisk 🙂

  Har faktisk kigget et par gange på denne, måske skulle jeg give it a go!

  Knus
  Mint, Laugh & Lipstick // Beauty, Fashion & Lifestyle

 2. Camilla skriver:

  Jeg er viiiild med din blog!
  Kh. Camilla //
  http://camillakolby.blogspot.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.