HAM JOHN GIVER GODT MED FYLDE…

10516906_10152550270533988_315027512_n
Hvem vil ikke gerne have STORT hår? Jeg byder i hvertfald selv ind her med et kæmpe JA!

Gode produkter for at give extra fylde og volume… de bor sågar i mit hårstyling kit til professionelt brug. Du får den bedste effekt i fint skandinavisk hår, men har du medium hårtykkelse giver produkterne altså også effekt. Føn produkterne i  halvfugtigt/halvtørt.

John Frieda har lavet en hel serie af shampoo, conditioner og hårstyling beregnet til volume og som ikke tømmer kontoen. Jeg bruger Root Booster til hovedbund og Fine To Full til længderne, og Volume Refresh tørshampoo til extra volume til hovedbunden.

Så I øvrigt Aftenshowet i går med debatten om hår? Altså det på resten af kroppen… ren nysgerrighed. Fuld hårpragt versus barberet/vokset?

I kan stadig nå at sende mig et billed af jeres badeværelseshylde… vil SÅ gerne dele her på bloggen (læs mere HER) – I må have en skøn fredag aften ♥

Dette indlæg blev udgivet i John Frida, PRODUCTS/HAIR. Bogmærk permalinket.

3 svar til HAM JOHN GIVER GODT MED FYLDE…

 1. Maria Ørum skriver:

  Kan man nøjes med den ene og kun lave fylde i bunden ? Har masser af fylde i de nederste længder, men er så tungt at det øverste bliver lidt fladt 🙁
  Og så er jeg til det shavede/voksede, synes det er fint hvis andre vælger at lade stå til, jeg er bare ikke til det 🙂

  • Jo's skriver:

   Det kan sagtens bruges separat, jo tungere hår jo mindre løft fra hovedbunden… så skal der nok en toupering til hvis dit hår er tungt : )))

 2. MetteG. skriver:

  Jeg var meget glad for John Frieda da jeg havde længde i håret. Nu hvor det er helt kort, bruger jeg shampoo fra La Roche-Posey der er mild mod min hovedbund.
  Mht resten af håret er jeg faktisk mest til det naturlige look. I en eller anden form for accept (eller måske bare flydende med strømmen) barberer jeg bikinilinje, armhuler og ben om sommeren. Men egentlig er det ikke mit behov – min hud bliver generet og jeg synes det er spild af tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.