I BYENS BEDSTE HÆNDER

PicMonkey Collage
Et lille fredags-tip om en eftertragtet dame i København… Sara Maria Dyrberg ejer af Nui Cph.

Hun laver nemlig de pæneste vipper hvis du spørger mig og den bedste ansigstløftning “the natural way”.

Jeg er slet ikke til de “vilde” vipper af slagsen, men mere naturlige og det er Sara Maria rigtig dygtig til. Er du ikke til vipper kan du også få en permanent lash curl… d.v.s. at man laver et bøj på vippen. Det skal jeg altså også prøve. Jeg valgte de brune vipper for mere naturligt look.

Udover det har hun speciale i ansigtsløftende behandling og kosmetisk akupunktur og det er noget der rykker, altså seriøst løfter og strammer op i ansigtet… Der er muskler i ansigtet du ikke vidste fandtes og bliver de trykket og masseret på via den helt specielle teknik Sara Maria kan sker der underværker…. det skal bare prøves. Men pas på det stærkt vanedannende!

Husk at booke i go’ tid, da vi ikke er de eneste der gerne vil i hænderne hos Sara Maria.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, BRIDAL INSPIRATION, lashes/brows. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.