INDENDØRS SOL OG HOT OLIE

10554973_10152560825643988_1066713640_n
Mon ikke vi alle kender shimmerolie, men denne her er jeg særlig vild med og fås for under en hund lige HER … på tilbud altså. Brug den til de bare sommerben eller til sommerlokkerne. Tørolie til over det hele fra Yves Rocher.

Sun Vitamins.. skulle forlænge kuløren med betacaroten og fugte indefra. Måske løsning til at holde fast i sommerkuløren lidt længere.. også fra Yves Rocher. Som i øvrigt har noget med en rabatkode i øjeblikket, men det kan du læse mere om her.

I morgen kan jeg godt love velduftende gaveregn på bloggen, så tjek ind og vær med!

Dette indlæg blev udgivet i Yves Rocher. Bogmærk permalinket.

6 svar til INDENDØRS SOL OG HOT OLIE

 1. Blissitz.dk skriver:

  Spændende! Hvordan synes du lugten er af denne shimmerolie? Jeg synes nemlig ikke, at jeg kan finde en der dufte godt, har kun erfaring med at de lugter virkelig slemt. Måske denne kunne være løsningen på det problem? 🙂
  – Blissitza.dk

  • Jo's skriver:

   Jeg ved lige hvordan du har det med de dufte… men denne her tåler jeg. Jeg ved jo selvfølgelig ikke hvor din duftgrænse går ; )))

 2. Tanya skriver:

  Gode tips, tak! Du har før nævnt Yves Rocher som i min spæde ungdom så ud som sådan noget halvbilligt postordrebras, men måske er blevet bedre? Kunne du lokkes til at lave en liste med dine favoritprodukter derfra? Jeg gik nemlig forbi mindst et par YR-butikker på min somerferie i Paris, og tænkte hver gang: hvad var de nu de dygtige mennesker sagde var så godt derinde? 🙂

  • Jo's skriver:

   Har jo ikke prøvet alt, men har en del favoritter derfra så ser om jeg kan få lavet sådan et indlæg til dig : )))

 3. Tanya skriver:

  Fortæller du ikke også lige hvad olien dufter af? De skriver “eksotisk”, men jeg er ikke glad for kokosduft, så den vil jeg helst undgå 🙂

  • Jo's skriver:

   er også helt overfølsom overfor kokos både i duft og i mad, men denne her kan jeg godt klare…. men har en sart snude selv, så vil anbefale at dufte den først. Og ellers er den ikke så dyr, så man ikke bare kunne give den videre hvis man fik spat i næsen ; )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *