YOU ROCK TRINE!

10543704_10152550258228988_1421000388_n
Hatten af for Trine! Altså hende seje Trine fra Trine’s Wardrobe… Ja vi skal huske at rose hinanden noget mere for alle de gode ting vi gør og så skal vi holde igen med alt det der negative jantelovs snavs der bor i vores kultur og opvækst. Nogle gange tager jeg mig selv i selv tænke på den forældede usmarte måde og forsøger at tænke stik modsat. Men når nogen gør det godt er jeg jo vild med den der amerikanske måde at se tingene på… den der “Good for You” – “Godt gået” måden. Så armene i vejret for en sej dansk kvinde og lidt af en blogger entrepenør.

Først diskede Trine op med lækre hårprodukter og nu kan hun også skrive en hudplejeserie på cv’et. Og hun gør det sgu virkelig godt og jeg er vild med hendes produkter. Og dem kan du roligt gå i krig med at stikke næsen i. Bliver sådan lidt stolt over hvor dygtige vi er blevet herhjemme til at lave skønhedsprodukter…. Du finder Trine’s fine produkter i bl.a. Matas.

Og forresten har du husket konkurrencen HER?

Dette indlæg blev udgivet i Trine's Wardrobe. Bogmærk permalinket.

7 svar til YOU ROCK TRINE!

 1. Rikke skriver:

  Ja misundelse er en grim ting, og det er en af danskerns svaghed, at glæde sig på andres vegne, har ikke selv nogle af Trine’s produkter, men har kigget på dem mange gange i matas, og de ser super fine ud og rimlig pris 😉 hvorfor står vi ikke bare sammen som dansker og være stolt over at vi har nogen i skønhed og modebrancen som faktisk er ret dygtige og kreative og klare sig skide godt i ind og udland… Af personlig erfaring, ser jeg det vigtigt at rose og være glad på andre bekostning, og selv være i stand til at tag i mod, et selvtillids boost er balsam for sjælen

 2. Stinna Guldmann skriver:

  Jeg har prøvet hendes rens og scrub – de er så gode ! 🙂

 3. Blissitz.dk skriver:

  Jeg er virkelig også imponeret over Trines produkter!
  Hatten af for Trine! 🙂
  /www.Blissitza.dk

 4. Birgitte B skriver:

  Jeg har ikke prøver nogle af hendes produkter, men overvejet tør shampooen et par gange.

 5. Den eye Roll-on ser meget spændende ud! Ved ikke hvorfor det altid er produkter til øjnene, som er mest lokkende for mig;)
  Følger dig på instagram – og jeg elsker dine billeder!!:)

 6. Trine Kjær skriver:

  Hvor er du sød Jo!
  Tusind tusind tak for dit fine indlæg

  KH Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.