PRØV LIGE AT SE DUM UD FOR EN FEMMER!

1-Collager77 Ja jeg har jo undret mig om sådanne næse-plastre virker, måske du også har? Men i hvert fald nu er det testet de her fra Nivea.. Refining Clear-Up Strips. Og til mine store overraskelse sad der noget på strippen efter de anviste 10-15 min… faktisk ret meget, så noget kom ud. Og ved ikke hvad det skulle være andet end det der har tilstoppet mine pore. Prøvet 3 gange nu med ca 14 dages mellemrum og har stadig 3 tilbage i pakken og dem har jeg skisme tænkt at bruge… ca 60 kr for en pakke hvis du skal prøve…

Og så til de to heldige vindere der skal dufte knald-godt med den nye duft fra Marc Jacobs – Stine Stærdahl og Pernille  Nygaard – Stort tillykke og send mig fluks jeres adresser. Og tusinde tak fordi så mange ville være med… I er så søde hver én.

Har for resten gæsteblogget hos hende HER i dag om alt det HER

Dette indlæg blev udgivet i Nivea, PRODUCTS/SKINCARE. Bogmærk permalinket.

17 svar til PRØV LIGE AT SE DUM UD FOR EN FEMMER!

 1. Baysen skriver:

  Dem bruger jeg også engang imellem. De er ret effektive 🙂

  Mangler der i øvrigt ikke nogle vinder-navne? Eller er det bare mig 😉

 2. Birgitte B skriver:

  Øh mangler der lidt i midten af indlægget?!!

  Nå men har prøvet de det plastre for nogle år siden og var egentlig ikke utilfreds. Måske jeg skulle give dem en ny chance. Prisen er jo ikke alverden 😉

  • Jo's skriver:

   Aner i øvrigt ikke hvad der gik galt med det indlæg… men det blev delvist reddet : ))) Prøv dem og giv gerne en kommentar retur : )))

 3. Marlene Høj skriver:

  Tillykke til mig?
  Jeg har prøvet de der strips for nogle år siden – Kæresten nuppede restn. De er ret effektive 🙂

 4. Rikke Bisgård Sørensen skriver:

  Hihi 🙂

 5. Lyder da godt at de virker 🙂 Kunne være man skulle prøve dem 😉

  • Jo's skriver:

   Altså det er jo bare at kigge med i kommentarfeltet… de er jo allerede et hit… det er bare mig der har været en snegl ; )))

 6. Anja Kis Svendsen skriver:

  Dem havde jeg glemt, brugte noget tilsvarende som teenager, der var de bidst lige kommet frem. De virkede rigtig godt dengang, jeg har ikke så store problemer med tilstoppede porer mere, men vil klart anbefale dem til andre.

 7. Charlotte Mai skriver:

  Jeg synes ikke de virker på mig, men flere af mine veninder synes om dem, dog har jeg købt nogle fra essence jeg synes virket bedre, men i bund og grund så virker det best bare at presse det ud med vatrondeller, det gør selvfølgelig lidt mere ondt og man har en rød næse lidt tid efter, men så kommer alt ud og det vare lidt længere tid før man skal gøre det igen 🙂

  • Jo's skriver:

   Avavav… jeg er en pivskid. Holder mig til at være grundig i den daglige rens og så er jeg nok blevet afhængig af de næsestrip.. måske man også skulle prøve dem fra essence : )))

 8. Louise BO skriver:

  Skønne billeder 🙂

 9. Marie-Louise skriver:

  Jeg eeeeelsker strips!! Har dog ikke prøvet disse (.. og hun løber ned i den lokale matas) 😀

  Knus
  Mint, Laugh & Lipstick // Beauty, Fashion & Lifestyle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.