HAR DU NOGENSINDE FÅET SÅDAN EN OMGANG?

1-7E76U5XU7
Min veninde var forbi i lørdags, da hun skulle til et bryllup og trængte til en hjælpende hånd med hår og makeup… jeg elsker at få frit slag til at gøre hvad jeg har lyst til og det giver Louise mig altid lov til. Og der intet som når man har folks tillid når det kommer til deres udseende… Og hvis nogen skulle undre sig, så kommer de veninder nu altid ikke så tit forbi til en tur i stolen, så det er extra hyggeligt når det sker.

Louise og jeg har lavet en hurtig film på hvordan man airbrusher.. så hvis du er nysgerrig så smider jeg den gerne op på bloggen?

Har du i øvrigt nogensinde fået lagt makeup og stylet hår af en professionel?

P.s kender du for resten hende HER… var forbi hende i weekenden og for at vise et par hårtricks, som du kan se meget mere af HER. Og så mangler der en vinder at melde tilbage på Marc Jacobs konkurrencen… tjek HER

Dette indlæg blev udgivet i MAKEOVERS, PHOTOSESSION. Bogmærk permalinket.

12 svar til HAR DU NOGENSINDE FÅET SÅDAN EN OMGANG?

 1. Susanne nielsen skriver:

  Jeg kan ikke se vindernavne nogen steder

 2. Baysen skriver:

  Jeg har en gang fået lagt makeup (som i fuld makeup) ved MAC. Det var sjovt at prøve, især fordi der sker noget andet/lidt mere end det, jeg selv ville kaste mig ud i. Samtidig har det gjort mig lidt mere modig og eksperimenterende, men jeg også er blevet lidt dygtigere til at “makeuppe” 😉
  Håret har dog højst været i frisørens hænder. Gad dog virkelig godt prøve at være i en stylists hænder – mest for at få nogle tips og noget inspiration. Jeg er så kedelig i forhold til mit hår, som enten hænger løst eller sidder i en hestehale. Online finder man ikke meget inspiration, da de fleste guides er til langt og tykt hår, hvilket er svært at forholde sig til og lære noget af, når man har tyndt, fint, skulder-/nakkelangt hår.

  • Jo's skriver:

   Det er super godt at prøve noget nyt og feks smutte forbi MAC… det kan være helt forfriskende og man kan føle sig helt “hold nu kæft jeg ser godt ud”… det udbrød min veninde Louise da jeg havde lagt makeup og stylet hår på hende. Og mht til hår… så kan jeg varmt anbefale min skønne og vanvittige dygtige frisør Ofia, for hun hårtryller også på mig : )))

  • Jo's skriver:

   Det er super godt at prøve noget nyt og feks smutte forbi MAC… det kan være helt forfriskende og man kan føle sig helt “hold nu kæft jeg ser godt ud”… det udbrød min veninde Louise da jeg havde lagt makeup og stylet hår på hende. Og mht til hår… så kan jeg varmt anbefale min skønne og vanvittige dygtige frisør Ofia, for hun hårtryller, også på mig : )))

 3. Bettina skriver:

  Ja tak – vil meget gerne se filmen om air brush..
  Hej fra B

 4. Stine Stærdahl skriver:

  Håber du har modtaget min mail?:)
  -Og vil rigtig gerne se video om airbrush;)
  God dag..:))

 5. Randi D skriver:

  Ja tak til video….
  Og sikke et flot resultat!

 6. Lise Balslev skriver:

  Jeg vandt en gang for mange (12) år siden en Rimmel makeup konkurrence, hvor jeg kom til MTV Music Awards i Frankfurt, og her fik jeg lagt makeup og sat hår af en tysk makeup artist som slet ikke kunne engelsk.
  Det var en fed oplevelse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.