SÅDAN AIRBRUSHER MAN CONCEALER OG FOUNDATION


Håber I har haft en skøn dag… min dag startede i 1 klasse, da jeg nu for alvor har fået skolebarn og senere på dagen var vi til forpremiere på Hr. Skæg. Hvis du ikke følger med på Instagram ved du måske ikke at det er mig der er så heldig at kalde mig Chefkostumier og Chefsminkør på den nye serie”Skæg med Matematik”, som rammer Ramasjang i denne måned. På serien har jeg brugt min trofaste airbrush, men denne kan jo også bruges til skønmakeup hvis du læste med igår…

Nogle læsere ville i øvrigt se airbrush makeup fra sidste indlæg med makeoveren HER. Så det er det I får og med lodret vinkel i stedet for vandret, men håber I kan leve med det.

Ser det ikke bare let ud? Det er det også…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret, PRODUCTS/MAKEUP, VIDEO GUIDE. Bogmærk permalinket.

6 svar til SÅDAN AIRBRUSHER MAN CONCEALER OG FOUNDATION

  1. Hvor ville jeg dog ønske, du lige kunne komme hjem forbi mig hver morgen 😉

  2. Maj-Britt skriver:

    Læser jo også med hos IB

  3. Vesna Barbu skriver:

    Hvor er det smart og hurtigt 🙂 Gad godt at prøve en tur 🙂

  4. Carina skriver:

    Jeg har købt en, og jeg har aldrig før set noget, der dækker så godt, og som er så nemt at blande. Det går dejligt stærkt, og føles også behageligt på huden. Jo, den kan bestemt varmt anbefales, ( – og så kan den jo også klare en lille spraytan, bryn etc.). Jeg har hørt, man skal passe på med at lægge den til rens i det danske vand, som der står i brugsanvisningen, pga. vores vand indeholder så meget kalk i forhold til vandet i USA. Det har ødelagt et par stykker, så jeg køber vandet på flaske. P.S. På YouTube kam man se, hvor let det er, at lave sin egen airbrush make-up med mineralmake – up 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.