VIDEO TIPS OM NOGET MED BØRSTER OG NOGET AT SOVE PÅ….

Taler om børster og giver et lille hårtip til de langhårede… Og taler alt for meget, bliver genert og snøvler og vænner mig aldrig til at se og høre mig selv op video. Sådan er der måske også andre der har det… med mig.

Og er I overhovedet til sådanne videoindlæg eller vil I bare have det på traditionel vis med billeder?

P.s link til priser og hvor de forhandles.. børsterne … lige HER

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

19 svar til VIDEO TIPS OM NOGET MED BØRSTER OG NOGET AT SOVE PÅ….

 1. jannie skriver:

  Jeg er vild med dig og dine videoer. Mere af det TAK <3

 2. helle skriver:

  min datter har den sorte brede børste du redte dig med og ja den er god .. min datter har langt hår som dig men hun fletter sit hår til natten og når hun vågner har hun de fineste bølger i håret .. hun har som din også lidt natur krøl i håret …

 3. Marie-Louise skriver:

  Uh wow!
  Ligner da lige en børste som jeg skal have fat i 🙂

  Knus
  Mint, Laugh & Lipstick // Beauty, Fashion & Lifestyle

 4. MetteG. skriver:

  Det er da en superfin video af dig og børsterne:-) Jeg tor du selv hører det anderledes end vi andre gør. Du skal bare blive ved!
  Min datters hår – der er meget langt – filtrer voldsomt og hun hader at få børstet hår fordi det gør ondt. Derfor sker det desværre ikke dagligt, og så bliver det jo endnu værre. Tror du det vil være en god børste til hende? Hun bruger en TangleTeezer nu, men børstern eer fo korte fordi hendes hår er så tykt så hun får ikke redt det til bunds.

  • Sascha Petersen skriver:

   Hej Mette. Hvis du redder helt nede fra spidserne og bevæger dig op vil det gøre mindre ondt på hende at få redt hår. Du kan evt bruge noget balsam spray imens 😀

  • Jo's skriver:

   Det kan være du har ret og tak for opmuntringen… kan dog se en del læsere melder fra og indlægget og videon ikke trækker det store publikum, men prøver at give det et par extra skud…. vil jo gerne være med på beatet med de videoer. Måske jeg bare skal øve lidt mere ☺

   Mht børster og hårredning. Nu har du jo set mine drenge sikkert på IG og især den lille har en stor filtret hårtot i nakken når han vågne og han hader at få redt hår, men med den nyt børste er der faktisk ikke mere piv når jeg reder hans hår. Det er lige før jeg køber børsten af dig hvis du ikke synes at håret bliver minimum 50 % lettere at rede ud… så meget mener jeg at den letter hårbørstningen ☺

   • Jo's skriver:

    Og giver Sasch helt ret i med at rede nedefra og op… det skåner håret og gør det lettere at rede filtret hår ud ☺

 5. Rikke Hansen skriver:

  Skøn video 🙂 Det er meget nemmere, at forstå meningen med en video end med billeder og ord. Og tak for info omkring gode børster til overkommelige priser.

  Kast dig endelig ud i flere videoer – like it, like it a lot 🙂

 6. rijaH skriver:

  Elsker dine videoer 😉

  • Jo's skriver:

   Taaaak kære du og ILM ☺Og lagde du i øvrigt mærke til at jeg forsøgte ikke at sige “hvad nu det hedder” så mange gange… haha… så irriterende jeg siger det☺

 7. Helle Jakobsen skriver:

  Du ser simpelthen så sund, frisk og smuk ud, Jo! Lækre dig 🙂 Og det er alletiders videoperformance; ikke for lang, og med gode tips. What’s not to like?

  • Jo's skriver:

   Kære Helle… tusinde tak… hvor er du sød. Og jeg er sund for det meste ; ) tænker jeg øver lidt på det der video : )

 8. Lise Balslev skriver:

  Bliv ved med videoer – jeg springer nogen gange over, for at vende tilbage til senere, når jeg har tiden til det, og ikke bare hurtigt scroller igennem blogindlæg 🙂

 9. Louise BO skriver:

  Rigtig gerne flere videoer… Love them 🙂

 10. Susanne nielsen skriver:

  Hvilken en skal man mon vælge hvis man har fint hår til næsten skulder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.