DET TALER VI IKKE SÅ HØJT OM

10609022_10152638619133988_1894540468_n
Er du også én dem som har problemer med hovedbunden? Det er jeg og det er ikke noget jeg taler alt for meget om… synes det er lidt småpinligt… det der med kløe og skæl altså. Har altid i perioder haft tendens til kløende hovedbund og mange gang tror det har været hårprodukter der har været årsagen, men har også psoraisis i familien og en hudlægen sagde engang til mig at der kunne være en god chance for jeg havde det. Nå men det ved jeg ikke hvad jeg skal bruge til.

Men tilfældet er at min hovedbund ind imellem klør som bare pokker og fedter mere end normalt, samt skæller en smule, hvilket også resultere i jeg må vaske mit hår hyppigere ellers er det ca hver 4-5 dag jeg gør det. Og jeg har lige været igennem sådan en periode… først tjekkede jeg børn og mig for lus og så vidste jeg hvad klokken havde slået…. KLOKKEN ÅNDSVÅG MØG HAMMER IRRITERENDE HOVEDBUND!

Dernæst 3 hårvaske med Shampoo 4 fra Purely Professionel og 2 ind mellem hårvaske med Yves Rocher skælshampoo… stort set klø og skælfri. Tak siger jeg bare og så har jeg ikke det skidt at tænke på.

Har du et ellers et godt tip til skæl og irriteret kløende hovedbund?

Dette indlæg blev udgivet i PRODUCTS/HAIR, purely professional, Yves Rocher. Bogmærk permalinket.

28 svar til DET TALER VI IKKE SÅ HØJT OM

 1. Hyldemors Have skriver:

  Altså siden du anbefalede mig Davinés Natural Tech har jeg ikke brugt andet, og det er det bedste!!! 😉

 2. Baysen skriver:

  Head & Shoulders er altså også ret god! Min kæreste havde enormt tør/skællende hovedbund, så voldsomt at det nærmest sad i kager i hovedbunden. Vi var igennem alverdens shampooer – både fra frisøren og supermarkedet, med og uden parfume og hvad ved jeg. Intet hjalp, først da vi købte Head & Shoulders Dry Scalp, slap han af med alle sine hovedbundsproblemer. Siden har der intet været. Hans søster døjer også med hovedbunden, og Head & Shoulders har også været hendes redning.
  Kæresten testede i øvrigt Purely Professionals Skælshampoo, da den kom ud. Den var meget fin, lød dommen, men den bestod ikke voks-testen.

  • Jo's skriver:

   Bruger heldigvis ikke voks ; ) Så skal head & shoulders i hvertfald da prøves, også når Maj nedenunder din kommentar også anbefaler.. der må være noget om snakken : )))

 3. Maj skriver:

  Jeg må tilslutte mig og sige, at jeg også synes Head&Shoulders virker bedst. Har døjet en del med hovedbunden og været til mange besøg hos hudlægen, hvilket har resulteret i både stråler samt specialshampooer og -cremer, men alligevel har jeg flere gange oplevet, at det er H&S, der er mest effektivt. Desværre synes jeg bare, at mit hår bliver ret træls, når jeg bruger H&S, så i de perioder, så er det med at bruge en masse hårkur og olie.

  • Jo's skriver:

   Har også været på de stråler engang for længe siden og receptpligtige shampooer, men heldigvis findes der produkter udenom om lægen og apoteket. Og ellers tjek ovenstående hvad hyldemors have skriver : )))

 4. Susanne nielsen skriver:

  Når det er virkeligt slemt med kløe og skidt i hovedbunden, varmer jeg olivenolie lidt op kommer i lader sidde nogle timer og bruger så en lussekam til at fjerne skidtet, det tager kløen hurtig

 5. Katrineh skriver:

  Mit tip er bioderma!
  Det berømte franske mærke har også en skæl shampo, som beroligere hovedbunden, så man undgår den irriterende kløe.
  Tjek den ud på deres hjemmeside. Shampooen kan købes på danske apoteker.

  / Katrine

  • Jo's skriver:

   Er vild med Bioderma… den skal jeg lige lure når jeg er på Apoteket næste gang : )))

 6. Marie-Louise skriver:

  Sulfatfri shampoo er svaret. Sulfaterne i shampoo udtørre i den grad hovedbunden og giver kløe og skæl. Efter jeg begyndte at bruge sulfatfri shampoo far hhv purely prof. Og conceived by nature har jeg ikke længere det problem.

  • Jo's skriver:

   Jeg plejer også at kunne holde alt nede med Purely Proffessional’s shampoo 0 som jeg elsker og som mine drenge også kun bruger…. netop uden sulfater. Men denne gang skulle der noget mere til : )))

 7. Mette Glerup skriver:

  Både jeg selv og manden, har prøvet meget forskelligt for at få en stressfri hovedbund!!
  Det eneste som virker og som virker godt, er Neccin 1 dandruff shampoo.. Anbefaling herfra 🙂

 8. Karin Kelager skriver:

  Jeg har osse de samme problemer 🙁 jeg har ligesom Mai brugt Head & Shulders med det samme gode resultat skællende forsvinder men håret bliver så tørt der til bruger jeg Orofluido hår olie og det har hjulpet på mit problem 🙂

  • Jo's skriver:

   Den er SÅ go’ den Orofluido hårolie… har engang skrevet om den. den bor blandt mine professionelle hårting : )))

 9. Maria skriver:

  Hvis jeg har en periode med irriteret hovedbund, bruger jeg altid Decubals ‘Dry Scalp Treatment,’ som er en afkølende hovedbunds-kur. Den hjælper hver eneste gang og får i al fald min største anbefaling!

  • Jo's skriver:

   Den lyder lækker! Vidste ikke de lavede til hår… det skal tjekkes ud… fedt tip : )))

 10. Mie skriver:

  Jeg ville bare lige anbefale body shops ginger skæl-shampoo. Den tager alt hvad der hedder kløe, fedtet hovedbund og skæl – den er mit mirakel, intet mindre:)

 11. Inez skriver:

  Skift til sulfatfri shampoo fx fra dr. Organic <3

 12. LunaBærmonster skriver:

  Min hovedbund har fået det så meget bedre, efter jeg er begyndt at bruge sulfatfri shampoo. 🙂

 13. Irene skriver:

  Skønt med en masse tips på dette område. Jeg har i mange haft præcis samme problem periodevist og det er irriterende.

  Jeg har fået hjælp fra en shampoo fra apoteket, som hedder Ducray, som findes i alle mulige forskellige hjælpeområder. http://www.webapoteket.dk/soeg#!/term=/ducray

  Men jeg vil lige kigge nærmere på dem fra Purely Proffesional. Har længe brugt Aveda, som jeg også mener er sulfatfri, men måske det ikke er der mit problem er?

 14. Fru Striib skriver:

  Min søster døjer og siger Head&shoulders. Jeg sagde prøv nu der jeg bruger – det er bare godt. Det blev slemt for hende og hun er nu tilbage til Head & Shoulders?

  • Jo's skriver:

   Jamen flere skriver jo også det er godt. Dog er der silicone i hvis man ikke er til det : )))

 15. Kira skriver:

  Jeg fandt for nyligt Stuhrs Milde Skælshampo (http://stuhrhaarprodukter.dk/mild-haircare/stuhr-mild-skaelshampoo-350-ml/) (som i øvrigt ofte kan fås som spotvare i Netto) og den virker rigtig godt – ingen parfume og ingen grove stoffer 🙂 Den virkede da ingen andre skælshampoer og lignende virkede!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.