UD MED SCRUBBEN OG IND MED MASKEN

10622212_10152651839483988_303268210_n
I dag på job arbejdede jeg sammen med en model jeg har mødt nogle gange… Hun spurgte hvordan jeg fik min hud til at se så sund og fugtmættet ud? What?!?!? Mener du min hud??? Nårh men den ser måske også fin ud i en alder af 37 år tænkte jeg… og så fik  modellen ellers åbnet op for ren “beauty talk”. Men den må  I have til gode… snart lander min personlig hudpleje rutine nemlig på bloggen… og måske endda på video… hvis I kan klare mere!

For at vende tilbage med det indlægget egentlig skulle handle om og en lille inspiration til de enzym og frugt exfolierende masker vi var inde på i dette indlæg HER. Her er nemlig de to jeg selv bruger. Den ene fra Jurlique “Fruit Enzyme Exfoliator” og Oskia’s kendte “Renaissance Mask”… Skal du i krig med sådan én her og måske i stedet for skrubben som vi talte en del om i kommentarfeltet HER… så kan jeg varmt anbefale disse to. Jeg bruger dem dog kun en eller to gange om måneden, selv der står 2-3 gange ugentligt… mere har min hud ikke brug for.

Så skal du skrubbe eller prøve frugtsyre?

Dette indlæg blev udgivet i Beauty gadgets, Jurlique, Oskia, PRODUCTS/SKINCARE. Bogmærk permalinket.

4 svar til UD MED SCRUBBEN OG IND MED MASKEN

 1. Mia F skriver:

  Tak for et god indlæg 🙂 Jeg har selv prøvet Dermalogica – Gentle cream exfoliant, men vil meget gerne teste de to omtalte produkter næste gang der skal købes nyt 🙂 Syns min hud lider for meget under skrubbecremer, de er for hårde og slider på den.

 2. frk lausdahl skriver:

  Har du nogle eksempler på su-venlige produkter? 🙂

 3. MetteG. skriver:

  Jeg bruger Jurliques – den er super god og meget drøj, så på den måde også lidt SU-venlig:-)

 4. Hyldemors Have skriver:

  Hvordan fungerer de med uren hud? Jeg har for længe siden smidt skrubben efter din og Anettes anbefaling… 😉 KH M

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.