HENDES BEAUTY-HEMMELIGHEDER FÅR DU SELVFØLGELIG SERVERET HER…

PicMonkey Collage
Har været på job et par gange for nylig med denne smukke kvinde… og må jo være ærlig og at sige at 10.o00 tyve-årige kvinder sammenlagt hverken har udstråling, hud eller “sexiness” som Caroline Henderson. En kvinde med “all that” og en sangstemme som bløder ørene op på det fleste…

Dog måtte jeg gevaldigt træde mig over fødderne i dag, da fotografen på dagens job passende havde sat et nummer på anlægget med Caroline, hvorefter jeg spørger om det er Hanne Boel! Ej men altså det er jo bare tidspunktet hvor man ønsker langt væk… og gerne på den anden side af jordkloden. Dog grinte vi lidt og blev enige om at det så nok var sidste job jeg lavede med Caroline Henderson.

Men når jeg nu havde Caroline i stolen måtte jeg lige vide lidt mere om hendes beauty tips og ved gud om jeg ikke gerne vil have det samme som hun får…

Hvordan er din daglige hudplejerutine: Lunken vand har altid været en del af min daglige hudplejerutine. Let sæbefri rens om aftenen efterfulgt af Bioeffect serum om aftenen. Ingen scrubs, gerne parfumefrit, uden parabener og et besøg ca hver 3. mdr til ansigtsbehandling.

Hvad er hemmeligheden bag din hud – og hårpleje? Det må være Olier… alle slags olier lige fra mandel, avocado, argan – og sågar olivenolie, hvis det ikke var for at man kom til at lugte af noget spiseligt. Jeg bruger olie på hud, hår og negle.

Hvis du havnede på en øde ø hvilke skønhedsprodukt ville du så tage med dig? Det ville altså blive to ting… tandbørste og tandpasta! Det eneste jeg ALDRIG snyder med inden jeg skal sove.. har engang efter en meget festlig aften i byen vågnet op næste morgen med min tandbørste i munden!

Hvis du er nysgerrig med hvad Caroline arbejder på lige nu… så er hun i fuld gang med  sin nye forestilling “In the House” som har premiere til efteråret. Som noget nyt er det ikke jazzen der rykker her men elektronisk musik… det lyder så spændende og vil du vide mere kan du kigge HER

foto: Thomas Cato og egne billeder.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Caroline Henderson, EXTRA, GUEST BLOGGERS. Bogmærk permalinket.

2 svar til HENDES BEAUTY-HEMMELIGHEDER FÅR DU SELVFØLGELIG SERVERET HER…

  1. Vesna Barbu skriver:

    Hun ser drøn godt ud 🙂 ville ønske at Bioefect var noget billiger 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.