ER GÅET PÅ WEEKEND MED HOT NYHED!

10707910_10152737511868988_1651930265_n
Jeg er vild med L’Oréal Paris og ikke nogen hemmelighed at jeg er fan af deres lak som lander ca. hver 2-3 gang jeg skal farve negle.

Infallible Nail’s er en Nyhed også fra L’Oréal Paris, som netop landet på hylderne og lufttørre på mig i skrivende stund. Det skal testes… for der loves at glans og farve holder op til dage, hvis negle er rene og topcoaten påføres hver 2-3 dag.  Farverne er svære at vælge imellem, men er røget på en “Forever Burgundy” i dag…. har du prøvet dem?

Dette indlæg blev udgivet i Infallible Nails - L'Oréal Paris. Bogmærk permalinket.

5 svar til ER GÅET PÅ WEEKEND MED HOT NYHED!

 1. Sarah skriver:

  hvor har du købt dem henne? Jeg har ledt efter dem i over en uge i diverse Matas butikker, da jeg læste på Loreals hjemmeside, at de havde fået dem i butikkerne, øv!

 2. Vesna Barbu skriver:

  Jeg har ikke prøvet dem endnu,

 3. Karina skriver:

  Hej Jo.
  Har hørt at de neglelakker ikke er så holdbare, men har endnu ikke selv prøvet.
  Hvad er din erfaring?
  Mange hilsner
  Karina

 4. Birgitte B skriver:

  Jeg skal klart prøve. Er meget glad for deres små lakker i forvejen 🙂

 5. Hey skønne Jo 🙂

  Jeg er selv igang med at prøve dem – har den lyserøde på (005) netop nu – tror jeg har haft den på i 5 dagen nu! Den holder ganske efter min oplevelse som alle andre medium til gode holdbare lakker.
  Men jeg ELSKER den lyserøde farve og så gør overlakken, som automatisk hører til, at lakken er flot skinnende.

  Hvordan går det med dine negle? Hvor længe har du haft lakken på?

  Bedste hilsner
  Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.