BUTIKKEN DER KAN STJÆLE DE FLESTE KVINDERS TID!

Desktop
Så kunne jeg da lige tage og komme i gang med lidt blogging om LA… Har været lagt ned af jetlag og er først ved at lande fra Cali-tid rigtig nu.

Har fået en ordentlig en på beauty-opleveren sammen med denne kære blogger og inspirationen fra turen er først ved at lægge sig nu…

En af dagene i Santa Monica løb vi på denne skønne butik på Montana Avenue… Måske du allerede har været i en Benefit butik, men det var første gang for mig og sikke et univers der levede fuldt op til forventninger om hvordan sådan en butik ville være og mere til. Jeg synes branded er en af de mest gennemførte og produkter er virkelig gode.

Der var fyldt med kunder der fik stylet hår og blev makeuppet og gjorde sig klar til en lørdag i Los Angeles. Jeg er helt hooked på konceptet og måske meget godt der ikke ligger én i København… det ville jo være en værre tidsrøver. Men er du beauty-besat eller bare Benefit-fan er dette et absolut must at besøge, hvis du skulle være i nærheden.

Hvis du undrer dig… så ja, det er Miss Beautyspace der lurer udenfor butikken på billedet.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Benefit, Guide to L.A.. Bogmærk permalinket.

5 svar til BUTIKKEN DER KAN STJÆLE DE FLESTE KVINDERS TID!

 1. Åhhhh den butik. Skulle have haft tid til både blow og bryn dér, Johanne. Next time.

  • Jo's skriver:

   Lige nøjagtigt… glemte jo netop at nævne det der “browbar” som er stor del af konceptet.. Tusinde tak 🙂 Det må stadig være det jetlag der driller 😉

 2. Katrine Bjarnhof skriver:

  Okay, HVEM har lige rygrad til a) at gå forbi den butik, b) at beholde pungen i lommen og c) at bruge mindre end en halv time derinde!

  Så flot butik i sig selv! Dejligt, I kom forbi den.

  – katrinebjarnhof.dk

  • Jo's skriver:

   Hahaha… hvis det ikke havde været for vi tilfældigvis fandt den samme dag vi skulle rejse hjem og lommepengene var brugt, så var butikken helt sikkert også blevet renset for nogle varer ; )))

 3. tina nymann skriver:

  Ser ud som en super spændende tur:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.