HVIS DU ER I TVIVL HVAD DU SKAL ØNSKE DIG…

PicMonkey Collage
… Så får dette brand min varmeste anbefaling.

Hvis du læste med i går… lovede jeg at fortælle mere om dette hotte amerikanske livstils brand “Intelligent Nutrients“. Stifteren af er ingen andre end Horst M. Rechelbacher som også står bag Aveda. Og hvis du læser med hos Beautyspace, ved du sikkert også at hun er stor fan af manden.. og hende Anette hun har styr på shit beauty-stuff.

Filosofien bag brandet er fin og så enkel  “If it’s good enough to go on your body, it should be good enough to go into your mouth”.

Er du til øko produkter eller ej, så er jeg helt sikker på disse produkter nok vil kunne imponere.

1. Purelux shampoo og conditioner til tørt, skadet eller farvet hår. Bl.a. uden silikone, sulfater og parabener. Shampoen kan bruges som ansigts- og kropsvask. Og conditioner kan bruges som kropsrens, styling lotion og til barbering… fedt ikk?!

2. Anti-Aging Cleanser og her må jeg sige at det er en af de aller bedste creme cleansers jeg nogensinde har haft mit ansigt i. Jeg går all-in for cream rens og kvaliteten af denne er helt speciel. Masseres ind i ansigtet og skylles af med lunken vand. Efterlader huden ren og fugtet.

3. Hand Sanitizer… smart lille bakteriedræber til makeup artisten eller hvem der nu også bruger sådan et produkt i hverdagen. Jeg er vild med den og duften er skøn i forhold til andre bakterie dræbende produkter på markedet. Den klarer 99,9 % af alle bakterier.

4.Intellimune” produkterne er et boost af antioxidanter, som skal gøre godt indvendigt og udvendigt. Antioxidanter i flydende eller pulverform til at bekæmpe virkningerne af for tidlig aldring, styrke immunforsvaret og reducere nogle af de skader stress forårsager.

Dette indlæg blev udgivet i Guide to L.A., Ikke kategoriseret, Intelligent Nutrients, PRODUCTS/HAIR. Bogmærk permalinket.

8 svar til HVIS DU ER I TVIVL HVAD DU SKAL ØNSKE DIG…

 1. tina nymann skriver:

  Er skrevet på ønskelisten:-)!

 2. Maria Lyck Saré skriver:

  Har netop prøvet det denne uge, og det er virkeligt lækkert 🙂

 3. Helle Andersen skriver:

  Hvor købes disse lækkerier?

  • Jo's skriver:

   Kære Helle… indtil videre tror jeg kun det er online… medmindre nogle har set mærket herhjemme. Mine produkter er fra min tur til Los Angeles : )))

 4. susanne bruun skriver:

  Det er næsten en hemmelighed :-)..men jeg har lige set produkterne hos Stella på http://www.beautyavenue.dk/

 5. Jette Berg skriver:

  Hvor kan man købe Aveda herhjemme? Havde glemt min dagcreme da jeg for nylig var i Wien og købte en Avede dagcreme i en beautyshop. Den er virkelig lækker, men jeg er ikke stødt på Aveda herhjemme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.