HUSK AT UPGRADE DIN FREDAG OG DIG SELV…

10818908_10152871577708988_1072061175_n
Har leget med lidt timelapse og vil vise jeg mit lidt trætte vinter/jetlags look(ja!stadig ramt af tidszonen fra LA til KBH!)… og hvordan en smule makeup kan upgrade både humør og måske dit fredags-look.

6 1/2 minuts makeup session kogt ned til ganske lidt. Og det er ikke så meget makeuppen, men at gøre det der lige løfter os på en mindre energifuld dag. Om det er godt selskab, en smuk bluse, en løbetur eller at spise din ynglingskage, så handler det om at gøre for dig selv og noget der løfter humøret. Og det kan makeup altså nogle gange gøre for mig på en ellers grå hverdag.

God Weekend….

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, VIDEO GUIDE. Bogmærk permalinket.

10 svar til HUSK AT UPGRADE DIN FREDAG OG DIG SELV…

 1. Hyldemors Have skriver:

  Trylleri 🙂 Som jeg skrev på Instagram, så er det interessant at du lægger mascara på øverst først?
  Kh Maria

  • Jo's skriver:

   Haha.. er sikker på vi engang har diskuteret emnet før : ) Men jeg gør det altid når der ikke er så meget mascara på børsten efter jeg har brugt det på øvre vipper. Kan ikke li’ der kommer for meget mascara på de nederste vipper : ) Jeg ved godt du gør det omvendt fordi du er bange for at mascaraen smitter at på øvre låg når du lægger på nederste, fordi den ikke er tør ikke? : )

 2. Anette J skriver:

  Fint! kan du navnet på en god mascara?

  • Jo's skriver:

   Haha.. det har jeg, men hvordan er dine vipper og hvad vil du gerne have mascaraen skal gøre? : )

   • Anette J skriver:

    Det bedste ville være, hvis du kunne anbefale en, der giver fylde – uden at drysse og at lave klumper på vipperne. Jeg er har rimeligt lange vipper sådan helt naturligt – én sagde engang til mig, at der kunne ligge en cigaret på hver af de øverste vipper… ha ha – det ved jeg ikke, om det passer.
    Og det er skønt, hvis du kender en dyr og en billigere.

 3. Jette A skriver:

  Lækkert hverdags-look 🙂 Dejligt hvis du vil beskrive produkterne på billedet mht mærke og farve.

 4. Linda skriver:

  Hej har læst dit indlæg, tak for masser af inspiration, tænkte lige at jeg ville fortælle at jeg har set at man kan få 50 % rabat på Yves Rocher black friday udsalg! Jeg har fundet siden her:

  http://saver.seoghoer.dk/yves-rocher-black-friday

  Knus Linda

 5. Marie-Louise Jønsson skriver:

  Kunne vi ikke få lov til at se den fulde version 🙂 ml

  • Jo's skriver:

   Haha… det ville jeg så gerne kunne vise, men har omkonventeret den til hurtig video.. og ander ikke hvordan og om jeg kan lave den tilbage : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.