HVAD DU SIKKERT IKKE VED OM MIN BLOGKOLLEGA…

billeder5

Du kender nok allerede min rejsemakker Anette Kristine Poulsen fra bloggen beautyspace.dk, Go’ Morgen Danmark eller som skønhedsredaktør for Børsen. I starten af måneden var vi sammen på et herligt visit I vores favorit by over dem alle… Los Angeles… selvfølgelig for at opsnuse seneste “beauty stuff”.

Har kendt Anette et par år og egentlig kun arbejdsrelateret, så mon ikke om jeg opdagede et par ting eller to du og jeg helt sikkert ikke vidste om Anette….

1. Altså allerede næsten inden vi overhovedet havde booket flybilletter, måtte Anette lige for en sikkerheds skyld pointere at vi altså skulle nå i Whole Foods! Og for det ikke skal være løgn har hun nu smittet mig. Og hvem vil egentlig ikke med Anette i Whole Foods og shoppe på vitamin-kontoen… den kvinde ved en del og emnet! Og nu har jeg i hvertfald fået tanket op og tømt pengepungen på omega 3, c-vitamin og meget andet.

2. Så var der den aften vi var ude og spise med Anette’s gode venner Ole Henriksen og Laurence. Var jo blevet informeret om at komplimenterne ville blive delt flittigt ud den aften og må sige hvor er det dejligt at være i et selskab med 3 mand høj hvor man tør sige noget pænt til hinanden uden at man føler der behøver at ligge noget til grund udover man bare deler den gode energi ud. Og inden vi overhovedet var nået til bordet på Ole og Laurence’s yngling restaurant havde de alle tjener, værtinder, restaurantchefen og “Kokken” været og sige hej og give dem et stort kram.

I øvrigt måtte Anette og jeg takke tidligt af med Ole og Laurence efter en hyggelig middag… “The grannies” måtte til køjs tidligt… ja tro det eller lad være “The grannies” var tidligt i seng hver aften!

 3. Anette’s arrangement og kærlighed til sit arbejde, blog og sine læsere er enorm. Det meste bliver tænkt i headlines og idéer til artikler og kommende blogindlæg. Og passionen driver gerne beautyspace kvinden op inden solen næsten overhovedet er stået op over stillehavet…. og det er uden overdrivelse. Nej nej ikke noget med at fordrive tiden med for meget søvn. Der er kommentarer fra bloglæsere der skal besvares og indlæg der skal postes… og thank god for wifi alle steder “over there”, for der skulle tjekkes for blogkommentarer dagligt.

4. Der er slet ikke tvivl om Anette kunne bo i LA… hun er bidt af en skør Amerikaner… men har det på samme måde selv. Der er nemlig noget med lyset, duften og maden. Ja selv lyden af den amerikanske highway er noget der får gejsten helt op på en lille køretur fra Hollywood til Studio City. Faktisk drømmer hun om delvist at bo i Los Angeles.

5. Anette er virkelig god til at nyde de små ting i livet og uden overflod.. feks latten SKAL være dobbelt shot ekspresso med mindre mælk og så skal det være go’ kaffe! Kun en enkelt bid kage eller chokolade… og resten bliver måde fast tilbage på tallerknen. Anette spiser generelt rigtig sundt og det var ikke mange gange der IKKE blev bestilt noget med laks og grøntsager til en af dagens 3 måltider (og uden pasta, brød og kartofler).. hun er faktisk gennemgående meget sund. (Og hvis du har set kagebilleder hvor Anette er tagget i på min Instagram “josmakeupblog” kan du trygt regne med at det meste af det kage er røget i mig).

6. Forfængelighed versus afslappet… Og hvem tror I så er hvad? Altså må sande at det faktisk ville klæde mig at været lidt mere afslappet som Anette. Dog en dag med Ole H var noget der kunne få et skvæt parfume på og stylet håret… måske for at sole sig i Ole’s skarpe øje der altså ser alt og flittigt kaster de skønneste komplimenter af sig. Og man lære skam noget om Anette på sådan en uge i LA… hvor det handlere om at fokusere på det der i virkeligheden er vigtigt og hvad man er passioneret om.

7. Anette: “Stooop Johannne! Der er nogle flotte palmer!” – Johanne: “Nå men så kører vi da bare tilbage, selvom du har fotograferet de første hundred stk palmer allerede… på bare tredje dagen, Anette!” Ja Anette og palmer… dem elsker hun bare, så var det bare at bære over med palme-trængen.

8. Sammen med Anette skal energi og overskud være i top… )og altså nogen gange jeg følte mig ældst, selvom det ikke er tilfældet.. jeg er nemlig lidt yngre end Anette). Og “WOW” sikke et overskud hun har til alt, også til andre mennesker.. og nærvær. Det har virkelig inspireret mig og for ikke at tale om de sødeste komplimenter hun deler meget ud af.. Og gaver. For en morgen på hotellet falder hun i snak med en sød tjenerinde, som fortæller hendes hud har lidt udfordringer med sin hud  (ja det altså var efter jeg var kommet til at prale med Anette jo har skrevet verdens bedste bog om skønhed).. Lidt senere da vi skal ud på dagens beautyrunde, går Anette diskret forbi med en lille pose til receptionen og siger at den skal afleveres personligt til nævnte tjenerinde i restauranten.

Det har jo været et rent kompliment-boost af en tur og der er Anette bare for cool.

Og hvis I undrer jer… ligesom jeg, så er jeg sikker på hun tager det samme som Ole… ved det bare! Og jeg vil også ha’ det! Fandt det dog ikke i Whole Foods hvor jeg ved Ole også shopper.

Dette indlæg blev udgivet i Anette Kirstine Poulsen, BEAUTY TIPS. Bogmærk permalinket.

18 svar til HVAD DU SIKKERT IKKE VED OM MIN BLOGKOLLEGA…

 1. Nu bliver jeg da kun endnu mere bekræftet i, at Anette må være et fantastisk menneske at kende!

 2. Mette Vinther skriver:

  Åh, Anette. Det lyder som om, at I har hygget jer på jeres tur 🙂
  Kh Mette

 3. Birgitte B skriver:

  Tak for Anette – insider viden! Hun er så skøn.

  • Jo's skriver:

   Haha… det er jo altid sjovt at lære en anden side af folk at kende… det med palmerne besættelsen havde jeg aldrig troet : )))

 4. Dorte Daugaard skriver:

  Tak fordi du deler ud af Anette 🙂
  Du røber dog ikke meget mere om hendes gode væsen, end vi godt vidste i forvejen, fordi det oser ud af beautyspace.dk 🙂
  Det lyder som en skøn tur!

  • Jo's skriver:

   Du har ret…. og det bekræfter jo også bare hvor meget af sig selv Anette deler ud af på sin blog og derfor har sin store fanskare : )))

 5. Johanne, du overdriver. Du er sød og jeg er rørt, glad og taknemmelig. Men du fortæller ikke hele sandheden. For jeg kan også være en pain, der vil/nå/se/opleve/smage for mange ting på én gang. Men tak. For dig!

  • Jo's skriver:

   Hahaha… du er jo en kvinde af passion Anette og det er da med at få det meste og bedste ud af alle oplevelser. Du var på ingen måde en pain at rejse med… men derimod en stor inspiration! Og dine søde kollegaer har i øvrigt rost dig for dig her til morgen : )))

 6. tina nymann skriver:

  Tror ikke det kan købes – det der som Ole H og Annette tager;-)

  • Jo's skriver:

   haha.. selvfølgelig kan det ikke det… men det kan tilvælges under “sådan vil jeg bestræbe mig på at være” ; )))

 7. Dorthe skriver:

  Haha, palmer og Whole Foods – også mine farvoritter. Tusind tak for dejligt insider-indlæg om den altid positive og inspirerende Anette – jeg er også virkelig fan! 🙂 Fedt I havde en god trip.

 8. Gitte Norlyk skriver:

  Hun ER bare en skøn kvinde, der helt ubesværet løfter energien i lokalet og dem hun omgives med ! Er slet ikke tvivl om at hun er en fantastisk rejse-body 😉

 9. Vibeke skriver:

  Dejlig skøn læsning. Får bare lyst til at være med

 10. Margit skriver:

  Eeeelsker også Whole Foods… Hvorfor findes den slags lækre supermarkeder ikke her hjemme? Jeg kan virkelig købe mig fattig i vitaminer og olier og spirulina og hvad ved jeg OMG ❤️

 11. Hvor lyder det skønt… ha ha – jeg ville elske at joine jer to smuksakker en gang 😉
  – det var da en ide til en ny rejseform… tag på tur til LA med Johanne og Anette 😉

 12. Hyldemors Have skriver:

  haha, hvor skønt med lidt “insider-news” om skønne Anette…
  Lyder som om I havde en fabelagtig tur – og jo, som du ved, så så jeg godt al kagen…. *ggg*
  Kh og kram til jer begge skønne, smukke, inspirerende Q-vinder…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.