MICHAEL KORS I PÆNESTE LAK-FORM

10814195_10152892111138988_428847653_n
Jeg lægger mandag og 1 december ud på den farverige måde…

Og kan man få for mange røde lak… det tror jeg faktisk ikke jeg kan. Michael Kors står bag denne ultimative skarp røde lak “Sensation” og jeg er vild med den! I Los Angeles er hamdesigneren “BIG” og han er kendt for at bruge farven hvid i kontrast til stærke nuancer.. og butikkerne spreder i hast sig over hele verdenen… ja mon ikke også vi får en i Kbh.

I øvrigt for første gang siden jeg startede bloggen i 2010 har jeg selv valgt at slappe lidt af med konkurrenceræset i december. Sidste års store indsamling til Mødrehjælpen var en ordentlig omgang og var glad for at kunne samle ind til velgørende formål, så i år vil jeg i stedet nyde blogland nedefra og op. Samt bruge julemåneden på familie. Dog med de sædvanlige blogindlæg selvfølgelig…

Men kig forbi mine kære blogkollegaer der deler kærligt ud af gaveposerne… beautyspaceibbyheart rijahevaK

Dette indlæg blev udgivet i michael kors. Bogmærk permalinket.

3 svar til MICHAEL KORS I PÆNESTE LAK-FORM

  1. Super lækker farve! Røde negle er altid et hit i julen 😉

  2. Pernille juul skriver:

    Har da aldrig set så pæn en emballage før, den er virkelig lækker. Farven du har valgt er i øvrigt også flot, selvom der ikke er en decideret shop i DK, kan man så købe lakkerne noget sted alligevel ? Kh Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *