BUDGET VENLIGE FAVORITTER

PicMonkey Collage5
Har fundet de der virkelig gode budget venlige produkter frem til jer… det er altid skønt at gøre en god deal på gode kvalitetsprodukter. Jeg bruger selv alle produkterne enten på mig selv eller som professionel Makeup Artist.

1. Rimmel Idol Eyes By Kate Moss Mascara. Hvis du har læst med noget tid på bloggen ved du måske allerede jeg er ret vild med farvet mascara.. især den blommefarvet er så flot til alle øjenfarver. Ca. 90,-

2. Maybelline Super Stay Better Skin Perfecting Concealer. Yderst veldækkende og holdbar concealer og især i farven 03 som er let gylden er extra god til at skjule de mørke vinter rander under øjnene. Ca. 80,-

3. Den stribet styling serie fra Matas. Har nok nævnt den et par gange eller to og med god grund. Der er kommet lidt flere produkter til til serien blev lanceret. Fra ca. 35,-

4. L’Oréal Paris Brow Artist Plumper. Bryn mascara med virkelig nem lille børste som gør det nemt at style sine bryn. Og tilmed også i transperant udgave. Ca. 90,-

Dette indlæg blev udgivet i Lóréal, Matas, Maybelline, Rimmel. Bogmærk permalinket.

4 svar til BUDGET VENLIGE FAVORITTER

 1. Birgitte B skriver:

  Jeg bruger bryn-mascara fra Maybelline (tror jeg det er), men når den løber tør skal jeg prøve den nye fra l’Oreal. Tak for tip!

 2. Julie Monberg skriver:

  Jeg er kæmpefan af tørshampooen fra den stribede hårstylingsserie fra Matas (:

 3. Birgit A skriver:

  Jeg har stadig ikke set lyset med tørshampoo. Mit hår er fint og meget krøllet, og jeg har prøvet tørshampoo, men hårbørster er no-go i mit hår, så jeg ender bare med at have et hår, der ikke er rart at røre ved og som føles “melet”. Lidt som de gammeldags pudderparykker… Øv.

  • Jo's skriver:

   Det er meningen du kun skal bruge tørshampooen i hovedbunden og ikke rede det ud i håret. Tørshampooen skal bruges at absorbere fedt fra hovedbunden : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.