HÅR-LÆKKER-WAUW-KRØLLE-NYHED!

billeder1
Der er nu intet som nye hårstyling gadgets… og kan godt love for jeg har et ordentlig hår-crush på ghd’s for nylig lanceret “Classic Curl Wand”.

Det er blot en lille teaser… for er jo slet ikke færdig med style med den! Så video følger når jeg er blevet lidt mere ferm til at bruge den.

Dette indlæg blev udgivet i GHD, hairgadgets, hairstyling. Bogmærk permalinket.

2 svar til HÅR-LÆKKER-WAUW-KRØLLE-NYHED!

  1. Lene Løkke skriver:

    Jeg blev anbefalet af søde Anette (beautyspace), at spørge dig ang. et hår problem.  Har du et råd til hårprodukter, når man har sådan nogle små antenner der stritter ud over det hele? (Jeg håber du forstår hvad jeg mener). Jeg har egentlig fint hår, men jeg har rigtig meget af det, så det skal helst ikke få håret til at klaske sammen

    • Jo's skriver:

      Først og fremmest vil jeg anbefale dig ghd’s nyeste hårtørre, som lægger al det FRIZZ ned ved hjælp af en ny teknologi. Den er effektiv. ghd laver også en shinespray jeg sprayer lidt af på frizz’en og bruger derefter en stor pudderbørste (pensel) og børster hårene ned. Det er meget effektivt : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.