SMELTENDE, CREMET OG NÆSTEN LIGE TIL AT SPISE

10872572_10152956355138988_478036345_n
Jeg ved det…. der har været stille på bloggen. Men skal vi ikke bare kaste os ud i det og 2015…

Jeg er stadig helt og holdent til de cremede ansigtsrens, som jeg også bloggede om i 2014 og denne her anbefalesværdige af slagsen fra selveste Ole H er landet i ansigtet hele julen.

Der er en 3 i én gele/creme, der kan bruges som rens og makeupfjerner (også til vandfast makeup). I kontakt med varmen fra huden smelter geléen og effektivt renser huden. Skal masseres. Oveni inderholder den hyben olie, som er rig på omega 3, 6 og 9 , vitamin C, samt massere antioxidanter.

Hvad siger du cremeudgaven eller den skummende?

Forresten så kan du måske nå at opleve disse to inspirerende mennesker i København (der er også til jer på Fyn og Jylland) Se lige med HER.

Dette indlæg blev udgivet i Ole Henriksen, PRODUCTS/SKINCARE. Bogmærk permalinket.

19 svar til SMELTENDE, CREMET OG NÆSTEN LIGE TIL AT SPISE

 1. nanna skriver:

  Jeg købte den også da jeg boede i New York og det var virkelig en skøn “balm”, især når man ikke har puttet vand i ansigtet, men bare lader den smelte ind i huden. Stor fan. 🙂

 2. Karin V Sørensen skriver:

  hej 🙂
  Jeg har et spgm ang Ole Henriksen: jeg har prøvet mange forskellige OH produkter, senest en hybenkerneolie med omega 3-6-9 og C-vitamin. Jeg vil så gerne kunne li’ OH men min hud kan bare ikke li’ noget af det 🙁 Især den olie, som jo skulle være mild og venlig, men min hud brænder og føles stram med den olie. Og jeg er vant til at bruge olier, også hybenkereolie 🙂 Hvordan kan det være OH’s produkter er så træls for mig?Ja det kan du selvfølgelig umuligt vide, men ved du om andre oplever det ligesådan?
  Ang rensebalms er jeg totalt vild med Eve Lom. Ved godt den er lidt pebret i indkøb men tra-la-la hvor er den fantastisk, og den er mega drøj. Jeg plejer et par gange om ugen at give mit ansigt massage mens jeg bruger balmen. Har jeg god tid så op til 15 min – uh det er lækkert 😀 Jeg er også ret glad for Nilens Jord renseolie 🙂
  Knus Karin

  • Eva B skriver:

   Karin, hvis du læser på Paula Begouns hjemmeside ‘Paulas Choice ‘ om Ole Henriksen, så får han ikke gode karakterer af hendes ekspertteam, fordi der er relativt mange allergiirriterende stoffer i hans produkter. Men altså godt nok de naturlige af slagsen, men diverse emner som forskellige dufte, urter m.m. kan jo også være ret irriterende for huden. Og det er nok lige præcis det, der er galt med de varer af Oles, du ikke kan tåle. Undskyld jeg svarer, men har lige for nyligt læst deres ‘dom’ over Ole Henriksen, og det sprang lige i øjet, dit spørgsmål. Det står under beauty advice på hendes hjemmeside. Spændende læsning 🙂

   • Jo's skriver:

    @Eva B – Du har sikkert ret mht til at nogle af de ingredienser kan irriterende nogle hudtyper. Men gudskelov man kan få så mange gode produkter uden så mange ingredienser… Men lækker er Ole H’s produkter dog som jeg har prøvet og dem har jeg heldigvis ikke reageret på, selvom min hud også kan være rigtig sart : )))

   • Karin V Sørensen skriver:

    Kære Eva 🙂
    Tusind tak for dit svar 🙂 jeg vil skynde mig at finde den side!
    God weekend,
    Knus Karin

  • Jo's skriver:

   @Karin – Nu kan jeg se Eva B har svaret dig… Men reagere din hud det mindste ved et produkt er det ud med det.
   Jeg har kun prøvet et af Eve Lom’s produkter, men får i hvert fald også lyst til at prøve deres rensebalm : )))) KH Jo

   • Karin V Sørensen skriver:

    Jeg har også strittet det hele ud! 😀 Det er bare så irriterende når netop Ole Henriksens produkter blir anbefalet alle steder og man så ikke selv kan tåle dem. For de lyder jo til at være virkelig gode. Men ok, hovedsagen er da at jeg ved det så jeg kan undgå det.
    God weekend, knus Karin

 3. Jeg så den nævnt kort et sted og tænkte “dén skal prøves” er endnu mere overbevist nu!

 4. Eva B skriver:

  Den ser bare SÅ lækker ud, den balm – så den godt i ugens alt for damer. Uha, den må jeg ha

 5. Den lyder både lækker og velduftende! Men bruger man ikke hurtigt sådan en gelé-udgave op? Jeg er ikke til skum, da det udtørrer min hud, men er rigtig glad for La Roche Posays rensegel blandt andet! Den er skøn 🙂

  • Jo's skriver:

   Det er faktisk meget drøj i brug og da det er en krukke skal man selvfølgelig nok passe på man ikke får gaflet for meget op ad gangen : )
   Den LRP gel synes jeg ikke jeg har prøvet.. må lige lure på den næste gang jeg er på apoteket : ))))

 6. Pernille A skriver:

  Kan man købe den i DK nu??

  • Jo's skriver:

   Jeg har kun fundet den på udenlandske webshops, men mon ikke den snart lander eller måske allerede er landet fysisk i en butik herhjemme. Tror det var i oktober sidste år den blev lanceret : )))

 7. Cecilia skriver:

  Jeg er først begyndt at være bekendt med ansigtsrens i cremeudgaven, men kunne virkelig godt tænke mig at prøve det. Men først når jeg har brugt Face Wash fra Neutral 😉
  Den fra Ole Henriksen lyder rigtig lækker.
  Jeg har også læst meget godt om en cleansing blam fra Emma Harding. Er det et produkt du kender til? 😉

  • Jo's skriver:

   Den facewash har jeg også brugt rigtig meget tidligere : ) Kender faktisk slet ikke det beautybrand, men hvis du plejer være glad for deres produkter er dette produkt sikkert også godt. Ellers kan jeg anbefale den fra Pai og den fra Clarins… hører til min favoritter : )))

 8. Hyldemors Have skriver:

  Lyder lækkert, men jeg er altid lidt tilbageholdende med cremebøtter, for får den store “åbne” flade ikke produktet til hurtigere at miste “kraften”?

  • Jo's skriver:

   Det kan jeg sagtens følge dig i, men sådan et renseprodukt har jeg hurtig brugt : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *