BLOMMER, AUBERGINER OG DE LILLA…

10816019_10153013220833988_734676073_n
Ofte møder jeg en forskrækkelse for lilla og måske tænker du også lilla er lidt yt… en farve der havde storhedstid i 90’erne, men sådan er det sletikke. Lilla er tilbage også forklædt som blomme- og aubergine nuancer og det er HOT. Og dette efterår, samt vinter har jeg arbejdet meget med disse nuancer, der både fremhæver og giver smuk kulør på øjne og negle.

1. Synes du alligevel din lilla øjenskygge er for LILLA, så prøv at tone den ned med en brun  eller en grå skygge. (billed: Shesido, L’Oreál Paris, Makeup Forever, Aveda, Nilens Jord, Sonya)

2. Er de lilla nuancer som skygge alligevel lidt for meget, så prøv at tone en lilla kohl som liner. Eller gå “all in” på en våd lilla liner i stedet for den sorte. (billed: Elizabeth Arden, Yves rocher, Aveda, MAC, Sephora)

3. Prøv en læbestift i en lilla nuance… her tænker jeg især på de blomme- og auberginefarvede. (YSL, Yves Rocher, MAC, Rimmel, Chanel)

4. Jeg er ret vil med lilla negle, som står flot til en vinterbleg hud. Og der er et hav af smukke nuancer at vælge imellem. (billed: Sally Hansen, Yves Rocher, Essie, L’Oreál paris, Vinylux)

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, MAKEUP, PRODUCTS/MAKEUP, PRODUCTS/NAILS. Bogmærk permalinket.

3 svar til BLOMMER, AUBERGINER OG DE LILLA…

  1. Baysen skriver:

    Jeg er helt med på lilla, elsker lilla! Især lilla negle og engang imellem lilla øjenskygge. Jeg synes dog ofte, at de fineste lilla øjenskygger er ret mørke, lidt for mørke til hverdag. Jeg er fx. helt vild med den fra L’Oréals julekollektion, men den er bare lige voldsom nok til dagstimerne.

  2. Helle Dannemand skriver:

    Jeg har altid elsket de lilla farver – især de blomme/aubergine-agtige af slagsen. Dog er jeg ikke nået til at komme dem på læberne, og jeg ved faktisk ikke, om jeg nogensinde vil nå dertil… 🙂 Jeg synes, at det er lige voldsomt nok til mine farver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.