DER ER BEGÅET NOGET GODT TIL DINE FØDDER!

10934214_10153017877863988_1443675081_n
Det er blandt veninderne/kvinderne jeg nogle gange støder på de bedste anbefalinger af ting og sager, heriblandt også “beauty stuff”…

Så til en gang tøsehygge for lidt tid siden… talte vi om fødder og erfaringer med fod-halløj-file-cremer… Ja for det er nemlig sådanne spændende emner der sagtens kan florere rundt om et tapas bord i min omgangskreds.

Og netop i denne dybdeborende fod-samtale dukker “Microplane” fodfilen op.  Altså hvordan den er gået forbi mig eller jeg er gået forbi den i Matas ved jeg ikke! Men i Matas stod jeg dagen efter og brugte skeptisk ca 200 kr på hvad min veninde sagde gav hende de blødeste og mest glatte fødder.

Hjemme igen stod den på file file file og med den mest smarte fodfil jeg kan prale af at have prøvet og troen på denne næsten kunne gøre min sidst besøgte fodterapeut godt som arbejdsløs! Ja! uden overdrivelse… så stod jeg faktisk der med to stk glatte og bløde fødder, selvfølgelig havde den efterfølgende fodcremen også bidraget lidt til det virkelig overraskende gode resultat.

Dertil skal siges at den er uden sammenligning med en alm fodfil og oveni købet har den en opsamlingsbakke, så der ikke er fodrester spredt alle vegne.

F A N T A S T I S K så er det sagt og så er jeg klar til sommer… N U!

– Hvis du vil opdateres i din indbakke hver gang der bliver postet et indlæg, kan du enten skrive dig op med mail adresse på sidebaren Under “Få blognyt….” eller følge med på bloglovin lige HER

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Matas. Bogmærk permalinket.

8 svar til DER ER BEGÅET NOGET GODT TIL DINE FØDDER!

 1. Birgitte B skriver:

  Den lyder fantastisk, men vil den hårde hud ikke bare komme tilbage (i større mængder) ved at file?
  Jeg er mest til creme-løsning, men har endnu tilgode at prøve den der variant 🙂 bruger dog hæl-kuren ret ofte.

  • Jo's skriver:

   Desværre er jeg nød til at hjælpe mine fødder på vej ellers bliver det virkelig slemt. Har prøvet alt muligt og ikke at bruge andet creme i lange perioder af gangen. Kan i hvert fald varmt anbefale filen, men hvis du ikke har problemer og cremen hjælper på dine fødder ville jeg heller ikke begynde at file netop af den årsag at det kan blive værre : )))

 2. Camilla skriver:

  Jeg fik den fil for måske fem år siden, og den har været min favorit lige siden! Den giver virkelig de blødeste fødder, hvilket ingen anden fil har kunne klare før. Godt at du også kan bruge den (:

 3. Marlene Høj skriver:

  Den må jeg huske…

 4. Hyldemors Have skriver:

  Åh den lyder som et godt køb… Min mand siger altså, at jeg har de klammeste fødder, fordi jeg om sommeren altid render på bare tæer, eller bruger hele dagen i en mudret sikkerhedssko… 😉
  Som et af mine nytårsforsætter, havde jeg ellers planer om at få tid hos en fodterapeut, men det her virker nemmere 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.