HUSKER DU OGSÅ AT BESKYTTE GARNET?

10681992_10152695415103988_524571593_n

Jeg bruger altid varmebeskyttelse når jeg bruger påfører  varme på håret uden undtagelser og anbefaler altid at man beskytte sit hår mod varmepåvirkning.

L’Oréal Professionnel har lanceret 3 smarte hårprodukter der både plejer, varmebeskytter og styler. Dual Stylers blow-dry cremerne fås i 3 varianter “Liss & Pump up” for mere volume, “Sleek & Swing” for anti-frizz og glatning, samt “Bouncy and Tender” definere krøller med let hold.

Dette indlæg blev udgivet i hairstyling, L'Oréal Professional. Bogmærk permalinket.

4 svar til HUSKER DU OGSÅ AT BESKYTTE GARNET?

  1. Helle Dannemand skriver:

    Tak for tippet!

    Jeg må indrømme, at det først er for meget nyligt, at jeg er begyndt at bruge varmebeskyttende produkter til mit hår, men jeg skal da helt klart prøve “Bouncy and Tender”.

  2. Jeg har altid gået meget op i varmebeskyttelse til mit hår… Mest fordi jeg hader at påføre varme til det, da man jo godt ved det ikke er det bedste… Men hvor bliver ens hår altså bare pænt med lidt krøller! Jeg skal da helt sikkert kigge nærmere på de her 🙂

  3. Camilla skriver:

    Tak for tippet! Bruger normalt en varmebeskyttende spray, men det kunne være jeg skulle prøve deres Liss & Pump up (:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.