FORÅRS-SMØRELSE…

10877830_10153056129013988_860566689_n

Der er noget at glæde sig til for i februar lanceres Vichy’s nye kropsplejeserie “Idéal Body” og jeg har prøvet dem alle…

Er du til cremer og lotions så prøv den lækre cremet “Body Balm” til tør hud og meget tør hud – “Body Serum Lotion” til tør hud..begge med bl.a. 10 olier, hyaluronsyre og kildevand.

Eller er du mere til olier, så er “Body oil” med dry touch finish lidt af et multi produkt. Kan både bruges i ansigt, krop og hår… og ret smart hvis du spørger mig. Eller også olien med et glimmer touch..”Body 3-gold oil” med samme multi funktion og flot på huden til sommer.

Produkter fås fra ca. 169,- …. Er du til cremer eller olier?

Dette indlæg blev udgivet i Vichy. Bogmærk permalinket.

6 svar til FORÅRS-SMØRELSE…

 1. MetteG. skriver:

  Jeg elsker tanken olier men det virker ikke rigtig for mig synes jeg. Jeg synes det er svært at smøre ind, jeg synes jeg bruger rigtig meget af det og jeg synes jeg fedter bagefter. Har prøvet flere forskellige. Så body butter/balm virker bedst for mig. Især er jeg glad for Bliss

 2. Johanne skriver:

  Det ser ud til at være nogle spændende produkter.
  Jeg ville ønsker, at jeg turde springe ud i det med body oils, men jeg er bange for, at det fedter alt for voldsomt. Det er nemlig det jeg hader ved al slags lotion – når man er klistret flere timer efter. Men måske er det på tide at prøve noget nyt 🙂

  • Jo's skriver:

   Du skal gå efter dry-oils.. de fedter ikke ligesom denne og brug når du har været i bad og stadig er halvfugtig på kroppen : )))

 3. Anja Svendsen skriver:

  Har i mange år (10-15 år) været til olie, men efter at have prøvet nogle lækre cremer sidste sommer er jeg blevet mere 50/50, der er altså sket noget med cremerne i de år.

 4. Fru Striib skriver:

  Jeg er til både cremer og olier 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.