SMÅ TING MED STOR BETYDNING!


Vi har sikkert alle sammen noget vi er kede af ved vores krop og det er også ok bare det ikke tager overhånd. Og her skal jeg nok nødig tale for højt… for der er noget jeg har gemt på i mange år…

Jeg har siden mine meget tidlige teenageår døjet med karsprængninger på benene… jeg har generelt en udfordring med mine kapilærer og er også den heldige ejer af rigtige åreknuder.

Sommeren sidste år besluttede jeg mig for at se om der var noget at gøre ved de karsprængninger på benene.. havde jo tabt mig en del (det kan du læse mere om HER), blevet singel og tænkte at hvis jeg skulle lufte stænger så var det på mit 37. år og i den smalle udgave… for lige om lidt så ville jeg være på vej mod støttestrømpe-alderen og så kunne shorts jo være lige meget!

Ja jeg har drømt om shorts i rigtig mange år og kigget langt efter andres kvinders ben i ren misundelse. Så har med tiden bare haft gemt mine ben væk… Men så var det jeg undersøgte muligheden for at gøre noget ved det! Og heldigvis kunne N’age hjælpe mig med over halvdelen af karspræningerne. Ville egentlig have vist jer et før- og efterbilled, men så glad er jeg stadig ikke for mine ben, selvom de har været luftet en del gange i shorts sidste sommer i offentligheden. Og jeg er vanvittig  glad for resultatet og glæder mig til en sommer i shorts igen.

Behandlingen var egenligt ret nem og der anvendes en teknik hvor der sprøjtes et medikament ind i karsprængningen som du kan se på videoen. Hurtigt og let. Og synes ikke smerten er speciel slem. Bagefter skulle jeg have nogle vattamponer på indstiksstederne i et døgns tid eller to og det var nok det der var mest ubelejligt ved behandlingen. Jeg var til 3 behandlinger og overvejer måske en eller to til.

Jeg kan godt ærge mig en del over jeg ikke sprang ud i shorts og fik gjort det her for rigtig mange år siden for er jo bare rigtig glad for resultatet.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, N'age. Bogmærk permalinket.

9 svar til SMÅ TING MED STOR BETYDNING!

 1. Birgitte B skriver:

  Det lyder dejligt for dig. I min familie har vi tendens til åreknuder. Uh håber godt nok jeg går fri på den konto.

  • Jo's skriver:

   Tror helt sikkert du er gået fri : ) Sikker på du allerede ville have begyndende tegn allerede hvis du har arvet de herlige åreknuder : )))

 2. Mette skriver:

  Jeg er så glad for at læse dette indlæg. Jeg har selv et par karsprængninger, som jeg er så træt af at se på. Jeg har googlet meget, men har ikke turdet kaste mig ud i noget, så det er rart at læse fra en troværdig kilde, at det er noget der kan gøres noget ved – og at det virker. Tak.

  • Jo's skriver:

   Kan varmt anbefale at få det gjort… det er virkelig lige så simpelt som det ser ud og især hvis du kun har et par stykker : )))

 3. Maria skriver:

  årh hvor fedt! Sådan nogle grimme sager har jeg også, og har i mange år drømt om at få gjort noget ved det. Var det dyrt?
  Kh

  • Jo's skriver:

   Desværre er det lidt dyrt hvis du skulle have lige så mange som jeg… Og jeg har rigtig mange på både lår og underben, men ikke destomindre er jeg bare så glad for at jeg endelig fik taget mig sammen til at få det gjort : )))

 4. Fru Striib skriver:

  Åh dem har jeg også. Hvor fik du det lavet?

  Jeg har fået brændt nogle væk i ansigtet hos Naturskøn i Aarhus. Det gjorde ikke specielt ondt. Skulle smørre med en speciel olieampul rigtig mange gange om dagen for at holde såret fugtigt hele tiden. Skorpen måtte IKKE pilles af. Skulle selv falde af / skulle hele langsomt. En virkelig grim en på min næseryg forsvandt – jubii. Har stadig nogle på næsefløjen. Det er bare stort set umuligt IKKE at røre ved sin næse hvis det kilder/irriterer og det gør det.

  • Jo's skriver:

   Har fået det lavet hos N’age på Kgs Nytorv… deres sygeplejerske der gør det er vanvittig rutineret i det og rigtig dygtig. Har kun prøvet det på lår og underben, men det kunne lyde som om det er lidt mere arbejde bagefter at få det brændt væk i ansigtet :)))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.