DE 5 BEDSTE MASCARA – GUIDE

10984913_10153085489833988_1510422118_n
Inden jeg kommer videre i teksten vil jeg blot nævne at det er de 5 mascara jeg bedst kan lide lige nu. Mascara er generelt ret individuelt og hvad passer godt til mine vipper passer nødvendigvis ikke dine. Nogle kan lide naturlige vipper, andre klumpede vipper osv. Jeg går selv altid efter følgende kvaliteter i en mascara:

Smal børste (gerne gummi hår) – God holdbarhed (ingen drys) – Nem afvaskningGod adskillelse af vipperne – LængdeLag på lag –  Volume“.

1. Nyhed fra Maybelline – Lash Sensational. Egentlig gør de kurvede mascarabørster ikke så meget for mig, men denne her nu særlig god alligevel og den er god til at bygge lag på med uden at klumpe vipperne sammen.

2. Max Factor – Masterpiece Transform. Smæk på vipperne med denne her og rigtig god smal børste til at fange de yderste og inderste vippehår med.

3. MAC – Mineralize Multi Effect lash. Den eneste af disse mascara med almindelige børstehår. Adskiller vipperne og gør dem ultra lange. Nem at arbejde med lag på lag effekt med.

4. Sisley – So Intense. Måske min mest brugte mascara i 2014. Her får man alt for pengene. Opfylder alle mine krav om en super mascara.

5. Helena Rubenstein – Surrealist. Næst mest brugte mascara i 2014.. denne tager bare lidt længere tid at arbejde med, men ikke destomindre bliver resultatet rigtig flot.

Hvilke mascara er din favorit?

OBS! Hvis du synes din mascara tørre hurtig ud… så kan dette være problemet – LÆS HER

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Helena Rubenstein, MAC, mascara, Max Factor, maybelline, Maybelline, Sisley. Bogmærk permalinket.

29 svar til DE 5 BEDSTE MASCARA – GUIDE

 1. Onkel Anne skriver:

  Fedt med en god guide til mascara. Jeg synes bare ofte, at de billigere mascaras klatter og holder kortere tid end eksempelvis Show fra Dior eller Lancôme. Er det mig, der gør det forkert oder?

  • Jo's skriver:

   Jeg har aldrig synes at kvalitet og pris hang sammen når det kommer til mascara. Synes også de dyre mascara kan være dårlige, ligesom de billige kan være lige så gode som de dyre. Jeg har alligevel en del favoritter i den budgetvenlige ende : )))

 2. Heidi Kjeldgaard skriver:

  Jeg har brugt este lauder double wear i flere år. Den holder godt, har en god børste og er nem at vaske af igen

 3. Heidi skriver:

  Jeg syntes Estee Lauder extreme sumptuous mascara laver flotte vipper, desværre smitter den af både på mine øverste øjnlåg og under…… Det samme med They are real som jeg får fantastisk flotte vipper af…. Har prøver vandfaste mascara og det samme sker! Næsten værre?! Og det gælder både de dyre og de budget venlige…. Måske nogen har et råd?

 4. Lige nu er jeg ret glad for Hypnose fra Lancome 🙂
  Men jeg må tilstå, at jeg sjældent har den samme mascara hele tiden.

 5. MetteG. skriver:

  Har netop købt i dag – efter mange års trofast brug af YSL, faux cils volume effect, er jeg nu på Mac. Deres extended play gigablack passer godt til mine meget tynde og korte vipper.

 6. Ann-Katrine skriver:

  Jeg sværger udelukkende til Max Faxtors Masterpiece Waterproof Mascara – Brown/Black – Den skuffer aldrig, og jeg kan godt lide den traditionelle børste, og så er den til at betale. Fjernes nemt med Matas vandfaste øjenmakeupfjerner… Har tidligere prøvet dyrere mærker, som fx Estee Lauder, Lancome, Elizabeth Arden og Origins, men jeg vender altid tilbage til Max 🙂

 7. Simone Hagemann skriver:

  Min ultimative favorit mascara er uden tvivl L’Oréal Volume Million Lashes Excess. Den gør virkelig alt, hvad den skal, og jeg får så pæne vipper med den. Desuden drysser den ikke specielt meget (der kommer en lille smule nogle gange), og er virkelig let at tage af, hvilket er to ret vigtige ting for mig. Faktisk er jeg så glad for mascaraen, at jeg ikke har brugt andre, lige siden jeg kom med i et testpanel for den, kort før dens lancering. Hvilket er ret unormalt for mig, eftersom jeg normalt plejer at skifte mascara, hver gang jeg løber tør – men denne har fået en fast plads i min makeupsamling, og der skal virkelig noget helt fantastisk til, før den bliver fjernet derfra igen 🙂

  • Jo's skriver:

   Det er faktisk også en virkelig god mascara.. måske jeg skulle købe den igen : )))

 8. Anette S skriver:

  Jeg har i mange år brugt Chanels Inimitable, men er nu på min anden Grandiose fra Lancome – den er jeg blevet svært begejstret for.

  • Jo's skriver:

   Dem har jeg let ikke prøvet… de skal på inspirationslisten til nye mascara : )))

 9. Lise Emilia skriver:

  Lige for tiden må jeg indrømme at Miss Manga fra L’Oréal er min favorit.
  Ekstra holdbarhed der er Sensai 38 ºC Volumising Mascara min evige favorit, den holder fra veninder bryllup til stormvejr.

  – Lise Emilia

  • Jo's skriver:

   Jeg har faktisk aldrig prøvet en sensai mascara, men elsker derimod deres concealer. L’Oreal har alle dage været god til at lave mascara : )))

 10. Rikke skriver:

  Jeg har ingen farvorit og har svært at finde den rigtige. Ofte ender den under øjnene efter et par timer og det er selvom jeg kun putter på de øverste vipper.
  Et spørgsmål: jeg har hørt, at man skal udskiftemascaraen ca. hver 3. måned pga. bakterier. Er det korrekt?

  Mange hilsner fra Rikke

  • Jo's skriver:

   Måske kan en tårefast mascara være svaret til dig.. Mac laver bl.a. en rigtig god én : )))

 11. Birgit A skriver:

  For mig er der intet over og intet ved siden af Diorshow. Den oprindelige med en stor børste. Den giver fylde og længde, drysser ikke, smitter ikke af og så – næsten aller vigtigst: Den er nem at tage af bare med vand. Nu er der så bare det problem, at den ikke holder særlig længe. Den tørrer ud før den er brugt op.
  Så jeg styrer min trang til Diorshow og tager discountudgaven, nemlig L’Oreals Million Lashes. Jeg har prøvet andre af de billige mascaraer, men jeg synes ofte de smitter af, og så er de bare ikke til at tage af igen. Men i min verden er L’Oreal Million Lashes den, der kommer tættest på idealet, når jeg nu ikke vil bruge 200 kr om måneden på en ny Diorshow.

  • Jo's skriver:

   Jeg har lige lagt et link op til et tidligere indlæg… hvorfor det måske kan være din Dior mascara tørre hurtig ud – Se nederst i indlægget her : )))

 12. Fanny skriver:

  Nummer to er min favorit lige pt, da jeg elsker at den både har en tyk og en tynd børste.

  Fed blog, jeg elsker makeup. Følger med 🙂

  Kig gerne forbi
  http://www.theblackmile.bloggersdelight.dk

 13. Jo's skriver:

  Tænker det er Max Factor du mener… det er også fabulous : )))

 14. Iben skriver:

  Jeg har igennem årene brugt virkelig mange penge på god og dyr mascara. Dior og lancome har jeg været glad for, men så introducerede min datter mig til Rocket fra Maybeline. Den er virkelig billig og den slår faktisk de andre mascarer med flere meter. Men som du skriver Jo, så er der forskel på vipper.

  • Jo's skriver:

   Jeg er også rigtig glad for Maybelline, tror dog bare ikke jeg har prøvet den Rocket.. den må jeg have til gode : )))

 15. Anja Svendsen skriver:

  Kjær Weis er den jeg bruger nu og det bliver det ved med at være i noget tid – den er god og indeholder ikke noget af det jeg er allergisk overfor. Er også glad for Zenz og Organics.

 16. Karina Paulsen skriver:

  Jeg ææælsker Telescopic mascara fra L’oreal. Jeg får indimellem prøv-noget-nyt-og-dyrt anfald og ender med at købe en visuel fin mascara som bare ikke virker for mig. Jeg har været omkring mærker som Dior og Helena Rubenstein.
  Telescopic har en lang smal gummi børster som er god til at skille vipperne ad og den er fin til mine, i forvejen, lange vipper og den er også let at vaske af om aftenen. Prisen er super 🙂 Finder den ofte på tilbud til 100kr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.