TIP TIL LÆBERNE – VIDEO GUIDE


Endnu en lille video jeg har lavet i samarbejde med Spinderiet…

Og få så noget kulør på de læberne. Ved det kræver mod hvis man ikke er vant til det, men måske du bliver afhængig lige som jeg. Nogle gange er det det eneste makeup jeg tager en hel dag. Læbestift giver glød til at ansigtet og har altid en wauw-effekt.

Denne uge viser jeg i øvrigt læbestifterne frem der har givet mig aller flest komplimenter i 2014… Og årets første give away lander også om ikke så længe og den kommer også til at handle om kulør… Min personlige favorit kulør. Og du kan selvfølgelig skrive dig op sidebaren, hvis der skal tikke en mail ind hver gang der er nyheder og konkurrencer på bloggen.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, VIDEO GUIDE, Videoguide. Bogmærk permalinket.

7 svar til TIP TIL LÆBERNE – VIDEO GUIDE

 1. helle skriver:

  det er meget flot med røde læber og jeg er desværre en af dem der glemmer at kaste lidt i hovedet … jeg syntes sommetider bare at læber/mund bliver for store at de dominere hele ansigtet ..

  • Jo's skriver:

   Læber er også en form for “Statement”… Så læg evt ud med lidt lettere farver til at starte med… jeg bruger feks meget sheer læbestifter som mange brands har lanceret det sidste års tid. Jeg har allerede en guide liggende klar til at poste snart, så kan det være du kan blive inspireret til at prøve nogle af dem : )))

 2. Louise skriver:

  Jeg har længe spekuleret over, om der egentlig er forskel på de forskellige glattejern, man benytter i hverdagen 🙂 jeg har hørt mange fine ting om GHD, men kan det virkelig passe at de ikke skadet håret på samme måde som almindelige så som Remington? 🙂

  Er der noget om snakken? eller er det bare et forsøg på salg af dyrere produkter, som man egentlig ikke behøver? 🙂
  – har du eventuelt nogle gode råd til gode glattejern, der skader håret mindst muligt?

  • Fru Striib skriver:

   Hej Louise

   Jeg glatter mit hår med et GHD jern. Havde et “billigt” før dette (er ved at være rigtig mange år siden). Det er FANTASTISK. Forskellen er at det tager kortere tid med GHD at opnå et smukt resultat. Kortere tid = mindre varme. Det er varmen der er “dum” for håret – altså jo længere tid du udsætter håret for det jo værre. Jeg bruger altid er varmebeskyttende produkt. Jeg glatter hver gang jeg har vasket hår – ca 3 gange om ugen. Går ofte til frisør. Min frisør har Intet at udsætte på mit hår mht slid fra glattejern.

 3. lovisen skriver:

  Har lige taget step 1 i dag, og købt læbestift med godt med farve.. så nu er det så lige step 2 og få den på… men det er altså så flot med noget kulør.

  • Jo's skriver:

   Seeejt… ellers start med bare at duppe den på, så den ikke virker for kraftig. Det gjorde jeg da jeg startede med de lidt mørkere i efteråret : )))

 4. Marie-Louise skriver:

  Jeg har det lidt blandet med læbestift, da mine tænder ofte kommer til at se gule ud, når jeg har læbestift på. Er der “regler” i forhold til læbestiftens farve, hvis jeg gerne vil undgå at mine tænder ser gule ud?
  Mvh Marie-Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.