VINDERNE OG EN LILLE TRØSTEPRÆMIE TIL JER ALLE..


I er sgu søde og I har jo alle fortjent at vinde! 164 havde lyst til at være med og blev så glad for så mange stadig følger med på bloggen….

Så er der fundet 3 heldige vindere af konkurrencen HER.. Stort tillykke til Nina Holmaily – Lise Balslev – Helle Andersen.. jeg har sendt jer en mail.

Men der er også en lille trøstepræmie til alle jer andre som stadig trænger til solkulør på kroppen, for Vita Liberata giver jer kære læsere mulighed til at få fingre i deres produkter med en ret god fordel… Shop på www.vitaliberata.dk og brug rabatkoden JOSMAKEUPBLOG til Vita Liberatas webshop på . Koden giver 20% rabat og er gældende til og med d. 1/3-15.

Og hvis du i øvrigt mangler tip til hvordan man egentlig smøre selvbruner på, så tjek lige videoen ud.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Vita Liberata. Bogmærk permalinket.

11 svar til VINDERNE OG EN LILLE TRØSTEPRÆMIE TIL JER ALLE..

 1. Louise W skriver:

  Det er mig stadig en gåde, hvordan man når og smører ryggen og numsen pænt ind?? Hvordan gør du/i andre læsere?? 🙂

  • Jo's skriver:

   Jeg smører mig kun på ryggen hvor jeg kan nå og nummi den er let nok. Synes nemlig ikke disse produkter fra VL giver streger og skarpe overgange : )))

 2. Christina Hansen skriver:

  Så nåede jeg lige at bestille en Skin Perfect selvbruner – på min drengs PayPal, da min egen altid kokser.
  Er dog lidt nervøs af to grunde:
  1. Har aldrig prøvet selvbruner før, på nær Clarins Golden Glow Booster, der jo er lidt anderledes at påføre med dråberne i dagcremen.
  2. Kunne ikke finde handsken på deres hjemmeside – kan man påføre den uden og stadig få hænderne rene? Eller SKAL jeg bruge sådan en? Måske har Sephora?
  Og en lille 3’er: Er det bare en helt almindelig serviet, der bruges til at tørre efter på bryn, overlæbe og næsefløje?
  Hilsen Christina

 3. Jo's skriver:

  haha… husk at betale ham igen ; )

  Det var mærkeligt med handsken… de har også selftanning handsker i Matas hvis det er… altså jeg kan IKKE røre ved nogen form for selvbrunere uden handske.. Heller ikke den fra Clarins!! Hvis du kan smøre den på med fingrene i ansigtet uden mærker på hænderne behøver du nok heller ikke en handske til Skin Perfect.

  Hvis jeg har spraytannet bruger jeg altid vådservietter til bryn, albuer, knæ, negle osv. Men jeg tørre dog aldrig overlæbe eller næsefløje af… heller ikke når jeg bruger selvbruner på mig selv… og det er heller ikke altid jeg tørre mine egne bryn af, men de er også medium brune så ser det ikke rigtig. Ellers ville jeg bare bruge en vatpind.. håber det kan hjælpe dig : )))

 4. Christina Hansen skriver:

  Tak for svar, jeg fandt handsken på Matas’ webshop og den er nu på vej. Jeg har ikke brug for handske til Clarins, men jeg bestilte for en sikkerheds skyld.
  Jeg så først bagefter, at den selvbruner jeg har købt, er ufarvet!
  Jeg prøver mig frem og glæder mig til at få lidt kulør i step-up-form.

  Endnu en gang tak,
  rigtig god dag fra Christina

  • Jo's skriver:

   Du bliver så glad for det… lidt kulør gør bare verdens til forskel både indeni og udenpå : )))

 5. Tanya skriver:

  Hej Johanne

  Jeg har også netop fået den anbefalede selvbruner fra Vita Liberata hjem og glæder mig til at prøve den. Ved du om man kan bruge den til ansigtet også (det er den du anbefalede sidst, med lilla bånd henover pakken, så medium i farven, og det er måske lidt for meget til ansigtet?).

  Tak for gode tips!

  • Jo's skriver:

   Det er moussen : ) JA den bruger jeg også i ansigtet… skriv endelig hvad du synes om den : )))

 6. Tanya skriver:

  Tak for info – det vil jeg prøve også så (at bruge moussen i ansigtet).
  Det er supernemt at bruge – men jeg kan så berette at det i hvert fald ikke er nok at skrubbe sig med en loofah-svamp, som jeg prøvede, for jeg stod med afnulret hud da jeg tog moussen på, gik helt i panik og prøvede at fjerne dem med en engangsskumklud. Det var så heller ikke så godt, for så løb vandet fra kluden ned over mit ene lår og lavede en lille stribe som liiige kan anes på den let brunede hud. Men ELLERS er der ingen overgange, ingen ubehagelig lugt, og næste gang må jeg jo bare sørge for at der ikke er noget død hud tilbage inden jeg smører mig ind 🙂

  • Jo's skriver:

   Hehe.. Du må have været i en ordentlig omgang hamskifte eller noget ; ) Jeg exfolierer engang imellem inden, men mest hvis jeg har brugt det meget over en periode. PÅ med den straks i ansigtet… det bliver SÅ pænt : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.