DE FØRSTE SMÅ TEGN PÅ SOMMER…

11005937_10153103135488988_707370936_n
Når sådanne skønne nyheder lander ved jeg bare at det endnu engang bliver sommer….

Rudolph Care tilføjer nyheder til sol-succéen Rudolph Sun der blev lanceret sidste år. En faktor 50 lotion med både UVB og UVA, samt en faktor 30 til børn med UVA, UVB, parfumefri og vandfast, begge produkter er svanemærket.

Jeg er kæmpe fan af ansigtscremen med faktor 30 fra sidste år og glæder mig til at iføre mine børn og jeg i disse to sollækkerier  i kommende solskinsvejr.

Dette indlæg blev udgivet i Rudolph Care. Bogmærk permalinket.

4 svar til DE FØRSTE SMÅ TEGN PÅ SOMMER…

 1. rijaH skriver:

  Jeg er også fan af ansigtssolcremen med faktor 50. Det var den min hud har haft manglet!

 2. Pernille Sparsø skriver:

  Elsker også Rudolph Care’s solprodukter. Specielt den dejlige duft som minder om melon. Men der er et men…smitter ubehjælpeligt af på alt lyst tøj, hvilket er SÅ ærgerligt, da det jo er om sommeren de lyse klæder skal flashes! Vil fortsat anvende cremen i ansigtet, men er på jagt efter et andet mærke til kroppen. Og billigere 😉

  • Jo's skriver:

   Det synes jeg desværre mange solcremer gør… men prøv et en sololie i stedet : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.