5 TIPS TIL AT FJERNE RANDERNE

11003934_10153111857228988_1618765806_n
En god concealer er nu svær at undvære… og vi bliver alle ramt at rander under øjnene. Især for mig og mange andre er efteråret og vinteren særlig tarvelig, så disse her opgradere friskheden i ansigtet.

1. Benefit – Fake Up. Concealer der både fugter og dækker. I fast form og nem at påføre rundt om øjet. Dækker medium til let.

2. Mac – Matchmaster Concealer. Medium til fuld dækkende, mat finish og også i fast form. Virkelig god til den holdbare makeup og en skønt udvalg af nuancer.

3. Yves Rocher – Flawless Finish Corrector. Cremet medium dækkende concealer i fast form. Dækker det randerne under øjnene og klart budgetvenlig.

4. Elizabeth Arden – Flawless Finish Corrector and Highlighting Perfector. Flydende medium til let dækkende concealer. Nem at påføre med indbygget pensel.

5. Sisley – Phyto Cernes éclat. Den lidt mere advanceret flydende concealer der både dækker, holder, fugter og plejer. Den dækker ca medium og der medfølger en rigtig god pensel der gør det let at påføre. Den orange agtige undertone ophæver den blålige nuance vi kan have under øjnene. Så evt læg din foundation/farvet dagcreme ovenpå.

Tip: Fixér altid din concealer med pudder.. løs eller fast, så holder den meget længere og det giver et bedre underlag at lægge øjenskygge på..

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Benefit, Elisabeth Arden, MAC, MAKEUP, PRODUCTS/MAKEUP, Sisley, Yves Rocher. Bogmærk permalinket.

9 svar til 5 TIPS TIL AT FJERNE RANDERNE

 1. Camilla skriver:

  Elsker concealeren fra Elizabeth Arden! Så dejlig nem at påføre (:

 2. Sandra skriver:

  Jeg ved ikke om du har lavet sådan et indlæg før, men jeg kunne helt vildt godt tænke mig at vide hvad du ikke kan undvære i makeup kufferten, når du er på job 🙂
  Btw så er jeg heelt vild med MAC’s concealer hvor der er 4 farver og 2 korrektions farver! Kan ikke lige huske hvad den hedder 🙂

  • Jo's skriver:

   Det tror jeg nok jeg har, men kan bare i hvert fald ikke finde det blandt mine næsten 1000 indlæg! Mon ikke det også er på tide med et nyt : )))
   Mon det er paletten med det faste concealere du mener? Den har jeg aldrig selv haft fingrene i…Måske den skal prøves : )))

   • Sandra skriver:

    Det synes jeg det er så! Vil jeg se frem til at læse om 🙂
    Jeps det er den med de faste!

    • Sandra skriver:

     Kan fortælle dig at jeg LIGE har fundet indlægget fra 2013, under kategorien MAC 🙂 Men det er vidst også på tide at få lavet et nyt indlæg alligevel, det er jo over et år gammel, hehe 😉

 3. Pingback: VIDEO GUIDE: SÅDAN FIXER DU DE TRÆTTE ØJNE | Jo's Makeup Blog

 4. Maj skriver:

  Jeg har linier under øjnene (upcomming 45) og jeg synes concealer fremhæver dem på en rigtig uheldig måde. På den anden side har jeg altid brugt concealer og det er simpelthen et fast punkt i min makeup rutine. Fikserer jeg concealer med transparent pudder synes jeg det ser endnu værre ud. Har du et godt tip du vil dele ?

  • Jo's skriver:

   Jeg ved fuldstændig hvad du mener!! Sådan har jeg det også selv!! Er selv 38 år og kan ikke have alt under øjnene… men prøv lette concealere. Måske de løse transperante løse pudre du bruger er for dækkende. Jeg bruger altid Laura Mercier og så er jeg glad for MAC’s Set Powder Invisible, som jeg også bruger når jeg arbejder som makeup artist… mener jeg har et indlæg et sted med nogle lette concealere… kigger lige og linker her i kommentarfeltet hvis jeg kan finde det : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.