LÆBE-LÆKKERI MED DET HELE…

11014780_10153116297258988_857411927_n
Jeg har jo lovet læbe-nyt! Og én der gør det lidt extra læbe-lækkert end de fleste er Clarins… farver, konsistens og lækkerhed er altid på max, når det kommer til læbestifter, gloss o.s.v. til læberne.

Nye farver, nye produkter fra Clarins smukke nyeste look Garden Escape:

1. Instant Light Lip Comfort Oil – En nyhed.. Et kendetegn for Clarins helt tilbage for begyndelsen for over 60 år siden er deres ansigts- og krops olie. Nu kommer der  fugtgivende gloss-lignende læbeolie. Den indeholdende plejende olier fra bl.a. hasselnød, jojoba.. og gør læberne øjeblikkelig bløde.

2. Instant Light Lip Balm Perfector – Også en nyhed.. En plejende og fugtgivende lipbalm i 6 smukke nuancer der fremhæver din egne læber. Produktet bliver påvirket af hudens egen PH værdi hvilket fremhæver læbernes egen naturlige farve.

3. Joli Rouge Brillant – Læbestiften der næsten bor på mig. Og som jeg engang selv fik lov til at lave på Clarins laboratorie i Paris!… Lanceres nu i to nye smukke nuancer. Dem kan du læse meget mere om HER.

Nyheder lander i start marts… Men siger bare du kunne gå hen og blive afhængig!

Dette indlæg blev udgivet i Clarins, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.