DET SOM ALLE VIL HAVE…

11004821_10153118483813988_748538549_n
Vi drømmer alle om stort hår… selv mig! Nok er mit hår langt, men halvkrøllet og høagtigt og ser måske ud til at fylde mere, dog ikke specielt tykt.  Så ja! jeg vil også gerne have tykkere hår og benytter mig også flittigt af volumeprodukter.

John Frida har lige lanceret en semi-permanent volume-behandling som jeg har haft håret i! Den booster volumen og får håret til at se ekstra fyldigt ud.

7-Day Volume er en let gel med en patenteret formulering med plejende keratin. Den kationiske (positivt ladede) gel danner et netværk af polymerer, der lægger sig omkring hvert enkelt hårstrå for at skabe fylde og give indtryk af kraftigere hår.. Den øgende volumen holder i op til 7 dage – selv efter op til 3-5 hårvaske.

Anvendelse – 7-Day Volume anbefales at anvendes efter Luxurious Volume Shampoo & Conditioner (det har jeg dog ikke fået gjort!)  3-4 pump alt efter hårets længde og tykkelse. Fordel produktet fra rod til spids og lad sidde 3-5 min., før håret skylles igen. Herefter tørres håret på vanlig vis. Vent 2-3 hårvaske før næste behandling. 7-Day Volume kan også anvendes i farvet hår. Ca. 129 kr. hos bl.a. Matas

Om den varer 7-dage i mit hår ved jeg nu ikke, da jeg meget ofte glatter og laver krøl, men ligesom de andre volumeprodukter i serie kan jeg helt sikkert se og mærke håret virker størrer inden jeg stylet det alt for meget. Nu har jeg jo kun selv testet produktet, men vil mene at jo tyndere håret er, jo mere effekt får man af produktet.

Har du prøvet det?

Dette indlæg blev udgivet i hairstyling, John Frida, PRODUCTS/HAIR. Bogmærk permalinket.

4 svar til DET SOM ALLE VIL HAVE…

 1. Birgitte B skriver:

  Jeg har ikke prøvet det… Men jeg er tit i tvivl, om jeg kan bruge sådanne produkter i mit korte hår?

  • Jo's skriver:

   Jeg vil bestemt mene du også kan bruge det i kortere hår, dog nok ikke i en karseklip ; )))

 2. Camilla skriver:

  Har ikke prøvet den, men skal sikkert have et lille kig
  På den. Med mit skandinaviske hår er den jo helt uundværlig! (:

 3. Tanya skriver:

  Gad vide om der så også er en masse silikone i? Det vil jeg helst ikke have for ofte i mit hår, men resultatet lyder ellers meget fristende 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.