3 RÅD TIL SMUKKERE HUD DU MÅSKE IKKE HAR LYST TIL AT LÆSE…

11050888_10153135336643988_1592763200_n
Det er aldrig godt at løfte den pegefinger! Så her løfter jeg ikke noget, men giver dig derimod min bedste side af historien. For er der noget jeg bliver spurgt om, så er det mine bedste tip og favoritprodukter til at lave smuk hud…. men men men! Og i en verden hvor (efter min mening) der alt for meget symptombehandler og alt for lidt arbejde forebyggelse. Bbør vi måske se på os selv en gang i mellem og vores vaner, inden vi kigger i pungen efter penge til quick-fixet til overfladen eller går til lægen for at få en pille.

Jeg er ikke ekspert på hud, men stor erfaring med at kigge på huden og lytte til folks hudhistorier og der tegner et ret klart mønster.

For når det kommer til hud kan forebyggelse faktisk hjælpe dig et langt stykke hen ad vejen… i hvert fald når du ser bort fra miljø og genetisk arv. Og faktum er at der nu engang er 3 stor syndere når det kommer til din hud.. (også til dit helbred, men det er nu ikke mit bord).

Måske du kan bruge det til noget eller ikke og mener bestemt ikke man skal give alt op man har kært, men disse 3 ting hjælper dig bare ikke på vej til en pænere hud.

1. Sol og du og jeg ved det allerede… den får vores hud til at ældes hurtigere og sol skader huden. Og du er altid i risiko for at pigmentforandringer og flere rynker. Behøver jo heller ikke fortælle hvordan du beskytter dig hud imod de farlige stråler.

2. Sukker…. jaja! vil gerne selv fornægte at ud over min hud bliver ujævn og nubret af alt det sukker! Så gør det intet godt for min hud og i de lange perioder jeg har holdt mig fra sukkeret har min hud bare været smukkere.

3. Det nok aller mest ømtålelige for nogen, men må lægge kortene på bordet. Men må bare sige med snart 15 års erfaring som makeup artist og nærkiggeri på mine kunders hud ligger landet nu bare sådan engang at røgen påvirker gløden i din hud og for mange ældes den også hurtigere, samt synliggøre dine pore. En kundes hud afsløre næsten altid om de ryger dagligt. Sagde jeg at jeg selv er eksrygere…

Egentlig kunne jeg godt have skrevet en 4’er på også, som hedder mælk! Den tror jeg dog vi venter med lidt endnu, men dog et råd jeg nu ofte giver i forbindelse med uren hud.

Har du et forebyggende godt råd for at få pænere hud?

Obs! Kunne godt pynte lidt på sandheden og skrive at det ikke er mig der står bag tegningen på billedet, men må krybe korset… men bare du forstår illustrationen. Host Host!

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS. Bogmærk permalinket.

12 svar til 3 RÅD TIL SMUKKERE HUD DU MÅSKE IKKE HAR LYST TIL AT LÆSE…

 1. Birgitte B skriver:

  Jeg ryger ikke, er ikke god til solen, men slik, uha, det er en last hos mig. Jeg lider ikke af uren hud (mere). Har dog arbejdet med at få lidt pænere hud og prøver at få spist godt. Er stor fan af Anette’s bog -slip rynkehysteriet. Der er gode løsninger/råd. Og så læste jeg et tip forleden på hendes blog om at sprøjte med skintonic inden påførelse af serum+creme. Det har jeg gjort i 1 uge nu og jeg kan se resultater! Nå ja, og fast renseritual og natcreme om aftenen giver også pæn hud. Kh. B

  • Jo's skriver:

   Den bog er også min hud-bibel : ) Men rens er også virkelig vigtig for mig… mild rens hver morgen og hver aften, men holder dog ikke sukker-huden helt væk… må på en sukker-detox igen!

 2. Lise skriver:

  Det er bare så sandt Jo – og tegningen illustrerer perfekt (;

 3. Heidi Kjeldgaard skriver:

  Jeg passer godt på min hud og har renset og plejet den siden jeg var 17 år. Nu er jeg 46 og har stort set ingen rynker. Jeg renser min hud 2 gange dagligt med produkter uden parfume og parabener. Har brugt øjencreme siden jeg var 25 år og bruger altid solcreme og solbriller- så snart solen skinner .

  Det allerbedste råd til pæn hud , er at drikke masser af vand hver eneste dag.

  • Jo's skriver:

   Du er en af de heldige (fornuftige)… Og sejt! er sikker på mange på din alder ville ønske de havde gjort det samme fra de var 25. Det har virkelig så meget at sige.. alt de der sidste 20 % som ikke er genetisk arv.. bliver godt plejet : )))

 4. helle skriver:

  enig men jeg er mælke dranker hehe jeg har ikke uren hud eller hvordan hænger det sammen !!

  • Jo's skriver:

   Haha… mælkedranker : ) Det har jeg også været, men min krop er ikke vild med for meget mælk, så nu er det skiftet lidt ud med mandelmælk : )

   Jeg synes talgknopper ofte kan være på tale i forbindelse med mælkedrikkere. Og at det kan mindske problemet væsentligt ved at undgå mælkeprodukter. Egentlig burde jeg jo også have skrevet alkohol, da dette også har en dårlig virkning på huden : )))

 5. Helle Andersen skriver:

  Min første tanke var også at skrive om Anettes bog FLOT HUD UDEN HOKUS POKUS, for hold nu op hvor er min hud bare blevet meget smukkere siden den landede i butikken og på mit natbord. Den kommentar var der selvfølgelig allerede en anden skøn sjæl der havde skrevet, og så var det jeg kom i tanke om et helt særligt foredrag….
  For nogle år siden var jeg til et foredrag der handlede om hvad din kost, gør for dit helbred og der blev bla. vist et billede af en virkelig grå ung kvinde med uren hud. Og et billede af vores smukke kronprinsesse og spurgt om vi troede at der var forskel på den kost de to kvinder spiser. De 2 billeder gjorde indtryk på mig, på en hel anden måde end alt andet jeg nogensinde før havde hørt om kost. Jeg er absolut ikke fanatisk og kan sagtens finde på at skeje ud også med virkeligt dårligt blandselv slik, det er bare meget sjældent og min daglige kost er bare overvejende sund og god for krop, sjæl og hud.

  • Jo's skriver:

   Den bog er også bare en bestseller med god grund… Udtrykket at man bliver hvad man spiser er heller ikke helt uden god grund. Men man skal ikke være fanatisk… det er i hvert fald ikke der jeg oplever folk er glade, tværtimod. Og nogle gange må man jo opveje om man skal forebygge eller symptombehandle : )))

 6. Marie skriver:

  …åh, hvor er det dog sandt!

  sminkestangen.wordpress.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.