VÅDT ER FLOT…

collager2
“The Wet Look” er ingen nyhed, men holder stadig. Var på fotoshoot forleden og skulle finde de kommende forårs og sommertendenser frem og et af look’sene.. og endte med det her.

Når jeg skal oversætte et fashion beauty look til “dig og mig” look, tager jeg det aldrig helt bogstaveligt. Jeg bruger nogle eller få af elementer i looket og konventerer det over til det virkelige liv. Det kan du også gøre med “Wet Look’et”. Feks ved at skrabe håret tilbage løst eller i en knold, fletning eller hestehale.

Skal du være med på noderne.. har L’Oréal Professionnel lanceret disse to i deres Techni Art serie.. Wet Domination – “Etreme Splash” som er een fleksibel gele du kan bruge i vådt eller tørt hår. Du kan sagtens re-style hår da produktet ikke bliver stift. Og “Shower Shine” der giver rigtig meget glans, men også er varmebeskyttende, så du kan style i håret med krøllejern eller styler. Skal bruges i tørt hår – Begge produkter koster ca. 180,- hos frisøren eller online.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, L'Oréal Professional. Bogmærk permalinket.

2 svar til VÅDT ER FLOT…

  1. Marie skriver:

    Uuh er tosset med det look men lidt angst for at kaste mig ud i det… Hvis du sku få lyst må du meget gerne lave et indlæg hvor du beskriver lidt nærmere hvordan du gør oghvordan det bliver lækkert uden jeg ligner en druknet mus ;-P tak for en super blog!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.