#1 – MIT MAKEUP ARTIST KIT FRA A-Z

collager9
En læser var nysgerrig spurgte om jeg ikke ville vise mit professionelle grej frem jeg bruger som makeup artist. Selvfølgelig vil jeg det og nu er det også ved at være længe siden sidst jeg har vist makeup-kufferten frem her på bloggen.

I får det hele fra A-Z over de næste uger og i dag lægger jeg ud med mit hygiejne-kit som jeg ikke arbejder uden.

1. Det er yderst vigtigt for mig som professionel at altid at have rene hænderne inden jeg røre ved mine kunders ansigter. Kan jeg ikke komme til vand og sæbe, kan jeg ikke undvære min vanvittige velduftende håndsprit fra Intelligent Nutrients – Hand Sanitizer 60 ml 105,- hos Beauty Avenue (den sender også til hele danmark, selvom de ikke har en webshop).

2. Jeg kunne aldrig drømme om at bruge den samme mascara eller bryn-mascara på flere kunder… Hvis du ender i hænderne på én der ikke skifter børster hver gang, kan du næsten være sikker på resten af hygiejnen er derefter. Engangs-mascara-børster kan bare ikke undværes og har altid et hav med mig, både med almindelig børstehår og med gummihår.  Jeg kan ikke finde dem på MAC’s webshop, men jeg ved de har dem hos MAC butikken i København, hvor jeg selv har haft købt nogle.

3. Altid spartel til de faste produkter, såsom læbestifter, faste foundations eller faste concealers. Så kan jeg skrabe den mængde produkt på spartlen jeg skal bruge uden at risikerer at få bakterier i produkterne. Min spartel er en 12 år gammel sag fra USA, men de fås HER til 150,- i en lidt anden model, men til samme formål.

4. Alkohol 99% i forstøver. Dette produkt fås ikke i Danmark så det plejer jeg at købe bl.a. i USA hos Frends Beauty supply i Studio City/L.A. – Godt til at saniterer bl.a. blyanter, læbestifter, hårbørster, kamme o.s.v.

Næste uge viser jeg mine prep- og hudplejeprodukter frem.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Intelligent Nutrients, MAC, Makeup artist A-Z, WORK. Bogmærk permalinket.

Et svar til #1 – MIT MAKEUP ARTIST KIT FRA A-Z

  1. Pingback: #2 – MIT MAKEUP ARTIST KIT FRA A-Z | Jo's Makeup Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.