EN DELER I BADET

PicMonkey Collage79
Stolt af at være dansk når det kommer til produkter…. vi gør det godt! Så lægger weekenden ud med nul parfume… Og dem jeg deler i badet med de små mennesker.

Vi deler ofte shampoo mine drenge og jeg, fordi det er så let når vi skal på ferie, weekend eller bare i svømmehallen. Så her er 4 du kan dele med dine yndlings mennesker uden parfume:

1. Rønsbøl Shampoo og Conditioner – Til alle hårtyper.. Indeholder ikke parfume, parabener eller farvestoffer. Begge produkter er Astma-og Allergi mærket, samt svanemmærket. Er dermatologisk testet. 250 ml. 129,- pr. stk – Fås HER.

2. Stuhr Shampoo og Conditioner – Til alle hårtyper.. Indeholder ikke parfume og parabener og bærer også Astma- og Allergi mærket. 350 ml til ca. 80,- pr. stk

3. Purely Professional Shampoo 2 og Treatment – Gamle kendinge uden parfume, men det bliver de ikke mindre gode af. Afrensende shampoo der ikke irriterer hovedbunden. Især god til hvis man bruger stylingprodukter eller fedter i hovedbunden. Treatment og leave-in conditioner til alle hårtyper. Shampoo 2 300 ml til 165,- og Treatment 150 ml til 245,- i egen webshop HER

4. Matas Natur Shampoo og Conditioner – Til alle hårtyper.. mild og fugtgivende, samt renser let hovedbunden. Begge produkter bære også Svanemærket og Astma- og Allergi mærket. 400 ml til ca. 70,- i Matas.

Dette indlæg blev udgivet i Matas, Matas Natur, PRODUCTS/HAIR, purely professional, Rønsbøl, Stuhr. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.