DENNE HER BLIVER DU PÆNERE AF…

11056700_10153165007953988_433125363_n
Det kan godt være du bare tænker… jaja! endnu en fugtgivende maske! Men denne her er så lidt mere end det og lidt til. For skal du have en maske, så kan du ikke komme uden om denne geniale nyhed fra Vita Liberata.. “Self Tanning Night Moisture Mask”.

Jeg er bare en lille smule mere “opgraderet” når jeg har fået lidt kulør (og fugt). Og det er der mange måder at få det på, men jeg er til den “sunde” af slagens og det skal være let, naturligt og pænt! Ellers gider jeg ikk! Denne her gider jeg dog godt, for ikke nok med jeg får glød “over night”, så får jeg oveni fugt og hudpleje med vitamin A+C+D. Jeg er fan!

Skal bruges 4-6 nætter i streg og så vågner du op stang lækker…. ej måske ikke! Men med flot og meget naturlig glød.. Den maske får mine varmeste anbefaling, især hvis du trænger til en ansigts-opfrisker… “Må eje” produktet finder du HER til 349,-

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, vita liberata. Bogmærk permalinket.

4 svar til DENNE HER BLIVER DU PÆNERE AF…

 1. wow… lyder ret lækker…

 2. MetteGuldberg skriver:

  Sjovt – jeg havde lige tænkt, at jeg skulle spørge dig om dine anbefalinger til en gradvis, narturlig selvbruner til ansigtet:-)
  Jeg stod netop med denne maske i hånden og vejede den op imod Vita Liberatas egentlige selvbruner til ansigtet, en fra James Read og tanningdråberne (som jeg ikke kan huske hvad hedder) fra Clarins. Valget faldt i går på Clarins løsning som Anette aka @beautyspace.dk har omtalt så pænt. Min udfordring er at jeg har et rimelig omstændigt rense-serum-cremeritual på morgen og aften lige for tiden i et forsøg på at få styr på min hud, og så blev jeg i tvivl om hvordan sådan en maske ville passe ind.

  Med andre ord – den skal vel på nøgen hud, hvilket betyder at jeg skal droppe serum mv i de dage hvor den bruges?

 3. Julie Monberg skriver:

  Jeg er fristet til at klikke sådan et “må eje”-produkt hjem!

 4. Pingback: NU STOPPER DE! | Jo's Makeup Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.