DET ER SGU PÆNT LÆKKERT.. DET DER FRA HAM MARC

11056973_10153165007588988_1616228397_n
Ikke nok med Marc Jacobs makeup lanceres i maj, så har de også lavet “paletten”, som mest af alt minder mig om Bobby Brown’s altid tjekkede naturlige og virkelig altid all round klædelig nuancer.

Skyggerne er diskrete og kan bruges det meste… og hvis du spørger mig er det bare altid nemmere at have paletter frem for løse skygger. Cremede smørbare læbestifter og smarte “skru op” blyanter… og selvfølgelig ret pænt til makeup pungen.

Fås fra 5 maj i Sephora… Go’ fredag.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Marc Jacobs, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

8 svar til DET ER SGU PÆNT LÆKKERT.. DET DER FRA HAM MARC

 1. Sarah skriver:

  ved du om der er parfume i produkterne?
  Eller har nogle råd til produkter/mærker til parfumeallergikere?

  God dag 🙂

  • Jo's skriver:

   Umiddelbart kan jeg ikke se produkterne indeholder parfume, men hvis du har allergi ville jeg være rigtig påpasselig. Bla. Nilens Jord, Jane Iredale, Dinair og mange flere er uden parfume, men spørg altid inden du køber et produkt. Og tit så er det også at prøve sig frem : )))

 2. Birgitte B skriver:

  Jeg er klart også mere til paletter. Det er også meget nemmere når man er på farten. God weekend til dig også. Kh. Birgitte

 3. Helle Rick skriver:

  Jeg bruger mest de naturlige farver og paletten har lige mine farver.
  Jeg kunne godt lige bruge en lille video med ideer til bruge af flere farver, er det mon muligt?

  • Jo's skriver:

   Det er en rigtig god idé til en video… det vil jeg kigge nærmere på i påsken : )))

 4. den anden lykke skriver:

  Hej Johanne,
  Jeg kunne også rigtig godt bruge nogle ideer til farvesammensætninger, og måske lidt ekspertviden 🙂 med eksempler på hvordan farver og nuancer spiller sammen med øjenfarven, og den slags, hvis du skulle have lyst.

  Kh. Lykke

  • Jo's skriver:

   God idé Lykke! Det er meget lang tid siden jeg har haft komplimentær farverne opppe og vende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *