VIDEO GUIDE: HEMMELIGHEDEN OM DIN MASCARA OG ET PRO TIP TIL AT FÅ DEN PÅ

Nogle af jer læsere har skrevet til mig om hvorfor det er nogle mascara udtørrer hurtigere end andre og om jeg ikke ville lave en guide til hvordan man lægger mascara… for det driller nogle at få “vipperne” smurt.

På videoen bruger jeg Benefit’s nyeste mascara “Roller Lash” med plastisk børste så hjælper med at få vipperne til at bue opad og adskille dem. Fås online på udenlandske webshops eller i Sephora i København.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Benefit, PRODUCTS/MAKEUP, Videoguide. Bogmærk permalinket.

4 svar til VIDEO GUIDE: HEMMELIGHEDEN OM DIN MASCARA OG ET PRO TIP TIL AT FÅ DEN PÅ

  1. Pia Randlev Poulsen skriver:

    TAK – glæder mig til at øve mig!

  2. Carina skriver:

    Jeg kan så godt lide dine videoer! De er så korte og overskuelige – og selvfølgelig meget anvendelige 😀

  3. Pingback: TESTER MASCARA: DISSE GIVER VOLUMINØSE VIPPER - Amando BlogsAmando Blogs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.