ALT I ÉN LÆBE-LIR TIL ALLE!

collager4
Beklager det alvorlige udtryk, men det skal gå stærkt.. nogle gange. Ville bare lige vise de lækreste lipshines fra Nilens jord. Og selvfølgelig altid uden dit og dat.

Nilens Jord har tilføjet nye og meget mere farverige nuancer til deres “Lipshines” og jeg er vild med dem. Er du fan ligesom jeg af lækkerhed og farver på læberne, kan jeg varmt anbefale at prøve disse. Og hvis du er til de cremede blush er nogle af nuancer så flotte på kindbasserne – Fås i 12 nuancer til 135,- lige HER.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Nilens Jord, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

5 svar til ALT I ÉN LÆBE-LIR TIL ALLE!

 1. Emma skriver:

  Hvilken farve har du på på billedet til venstre? Må have den med det samme!

  • Jo's skriver:

   Haha ; ) Det er 718 og min absolut favorit… den er også lidt mere farverig end de andre : )))

 2. Ida skriver:

  Det lyder virkelig smart. Jeg vil så gerne i gang med at bruge farve på læberne, men det ligger mig ret fjernt med en fuldmalet, rød kyssemund. Så det her lyder som et ret godt sted at starte for en som mig? Hvordan er holdbarheden på dem, altså hvor længe bliver de på læberne?

  • Jo's skriver:

   Det er altid godt at starte i de små : ) Og der er jo heller ingen der siger du skal ende med rød kyssemund ; ) Jeg synes pga den pigmentering de indeholder at de holder rigtig fint i forhold til de godt kunne minde om en gloss. Og så kommer det jo an på hvor mange kopper kaffe og kys det bliver til i løbet af dagen : )))

 3. Bente Jensen skriver:

  Åh, lyder lige som et produkt for piger som mig, som holder af at holde makeuppen simpel, naturlig og hurtig at lægge! Tusind tak for tippet – dem vil jeg helt sikkert tjekke ud, næste gang jeg havner i en Matas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.