PASSER DU GODT NOK PÅ DIT HÅR?

11046901_10153165007478988_566017825_n
Det med hårpleje kan være en jungle at grave sig igennem og alle de velmenende tips til et sundere hår kan også være svære at sortere i… Men måske jeg lige skulle lede dig vejen igennem og give dig nogle af mine skånsomme hårtips som professionel hårstylist og indehaver af et lidt krævende garn selv.

1. Husk at holde styr på de tørre ender… de skal holdes ved lige af en skarp saks. Du behøver dog ikke få klippet så meget af hver gang hvis du vil have længere hår, men nok til at de spaltet ender ryger.

2. Har du langt hår… sæt det op i en knold på hovedet til natten.. det slider nemlig også at sove på håret. medmindre du ligger død-stille.

3. Red altid dit hår skånsomt og brug en børste der ikke hiver og slider i håret.. anbefaler varmt disse to HER.

4. Masser forsigtigt dit hår når du vasker det og tryk det tørt i stedet for at slide for meget med håndklædet.

5. Brug gerne et hårserum, hårolie eller andet i det våde eller tørre hår for at tilføje fugt i det skrøbelige ender. Eller for at hjælpe din hårredning på vej hvis håret er svært at rede ud.

6. Brug altid varmebeskyttelse når du bruger varme på håret… selvom det ikke kan undgås at udtørre håret ved styling ofte.

7. Hårfarve og permanent (mon der er nogen der overhovedet får en permanet længere), du ved det, men kan ikke lade være, men så brug nogle af de andre tips : )

Her får du nogle af mine favorit hårplejende finish produkter som jeg selv kan li’ at arbejde med, samt også bruge i mit eget hår:

Kérastase Elixir Ultime Serum Solide, 280 kr. – Forhandler info på tlf. 43 24 64 84

Alterna Caviar Anti-Aging Omega+ Nourishing Oil, 359 kr. – Forhandler info på tlf.  33 18 26 18

Wella Luxe oil,  125 kr. Forhandler info på tlf. 33 26 91 11

 

Dette indlæg blev udgivet i Alterna, BEAUTY TIPS, Kérastace, Wella. Bogmærk permalinket.

2 svar til PASSER DU GODT NOK PÅ DIT HÅR?

  1. Eva Jensen skriver:

    Jeg har før hørt tippet med at sætte håret op om natten, men har altså altid tænkt at det da må slide mere på håret. Man siger jo også at man skal undgå at sætte sit hår op alt for tit.. I’m confused 😉

    • Jo's skriver:

      Det slider både at have håret oppe eller nede.. mit hår er mest skånet oppe om natten fordi det er langt og jeg ellers ligger på det : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *