#3 – MIT MAKEUP ARTIST KIT FRA A-Z

eksporter3
Alt andet makeup kan være ganske overflødig, hvis basen ikke er i orden. Hører ofte både fra jer læsere og kunder som har svært ved at finde ud af det med foundations, BB’s o.s.v.

Jeg har udviklet min egen måde at arbejde professionelt på andre menneskers hud, hvor jeg synes jeg får det bedste resultat uden at ende i en fuldt dækkende foundation. Som makeup artist er det vigtigt for mig ikke at pakke folk ind i makeup, men fremhæve med makeuppen og får den bedste udgave ud af den har i stolen… (altså når jeg ikke laver karaktermakeupper, som på Hr. Skæg med Matematik og Europamestrene).

1. To favoritter fra Laura Mercier lige nu. “Foundations Primer”(radiance) og “Tinted Moisturizer” (Illuminating. Ligesom mine BB’ og CC creams, skifter jeg lidt ud ind i mellem mine “blande cremer”…. ved ellers ikke hvad jeg skal kalde dem, men det er cremer som tilføjer en enten lysere eller mørkere glød/shine/perlemor til ovenstående. Alt afhængig af folks hudtoner.

2. Er bare den største fan af BB’s og CC’s genren. Jeg bruger kun de lette udgaver, da jeg kun vil korrigere hudtonen ganske let og forsat lade huden se naturlig ud og kun ganske let dækket. Denne her BB cream (Perfect Hydrating) fra Shiseido bruger jeg også på mig selv lige i øjeblikket og føler mig aldrig makeuppet med den på. Bare friskere og lidt mere ensartet i huden. Fås bl.a. HER til 295 kr.

3. Laura Mercier Translucent Setting Powder som er en af de bedste løse pudre jeg har arbejdet med og arbejder som regel også kun med løs pudder, på nær ved et par enkelte undtagelser. Jeg fik tippet for over 3 år siden af en makeup artist i Los Angeles som fortalte at den var meget populær bl.a. kollegaer. Jeg bruger altid løs pudder til at mætte/fixere base og concealer med.

4. Concealere. Kan bedst lide at arbejde med forskellige concealere, så jeg kan mixe nuancer og konsistens selv. Jeg bruger YSl’s klassiske “Touché Eclat” til at mixe og tone med mine andre concealere. Og den kan også bruges til at highlighte med. Nars og Kanebo Sensai concealere er dækkende og rigtig gode at arbejde med omkring øjnene.

5. Liner til den våde kant. Nogle mennesker er bare lidt rødlige på den våde kan, enten permanent eller ved træthed og andet. Den kan friske øjet rigtig flot op. Bruger disse to favoritter fra MAC – Naked Liner (lip liner, men den fungere flot på den våde kant) Fås HER til 140 kr og MAC Studio Chromagraphic Pencil som jeg kun kan finde på MAC’s internationale shop HER.

6. Dinair Arbrush. Føler mig bare altid extra tjekket med min airbrush. Den hjælper mig med det meste fra uren hud, pigment forandringer, ar, tatoveringer og m.m. Og den er også blevet lidt af mit varemærke. Har kunder og fotografer der booker mig p.g.a. det jeg kan med den. Jeg bruger den aldrig som fuldt dækkende foundation, men som et supplement til min base jeg allerede har lagt med produkterne i 1. og 2.. Men man kan meget mere en blot at dække med. Den kan også bruges til øjenskygger, bryn, blush, læber contouring og meget mere. Fås HER fra 999,- (Er du professionel makeup artist tilbyder jeg små pro hold. Kontakt mig for mere info: makeupartist(a)email.dk).

Dette indlæg blev udgivet i Airbrush makeup - Dinair, BB Creams, BEAUTY TIPS, Kanebo Sensai, Laura Mercier, MAC, Makeup artist A-Z, NARS, PRODUCTS/MAKEUP, Shisheido, YSL. Bogmærk permalinket.

2 svar til #3 – MIT MAKEUP ARTIST KIT FRA A-Z

  1. Johanne skriver:

    Jeg ville bare lige give et heads up – man kan godt finde MAC Chromographic Pencil på den danske side, man skal bare lige ind under pro produkter: http://www.maccosmetics.dk/product/shaded/8679/7183/Pro-Products/jne/Chromagraphic-Pencil/index.tmpl

    Hilsen en meget stor fan af begge disse eyelinere 🙂

    • Jo's skriver:

      Taaaak… jeg brugte søgefeltet på siden, men intet dukkede op. Det er jo super den findes i den danske shop også : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.