NU STOPPER DE!

961450_10153200826563988_1896569925_n
De er altså bare for tjekket når det kommer til kulør.. de der Vita Liberata! Først denne HER lancerede de og nu er der faldet endnu mere selftanning lækkerhed af til os blege mennesker og jeg kan edderhakme næsten ikke få armene ned. Dette kunne blive årets selvbruner/makeup produkt… hvis jeg må bestemme.

Ville jo ønske jeg kunne prøve dette produkt på dig i min makeup stol, så du selv kunne få wow-oplevelsen! Den havde radiovært Sara Bro for nyligt da jeg makeuppede hende også. Ellers ved jeg de har den hos Magasin… hvis du bare må prøve den.

Et ret så fixt og “easy to use” produkt med øjeblikkelig effekt og kulør. Self Tanning Bronzing Mineral Powder… og pyt nu med det lange navn! Kort fortalt en løs mineral pudder bronzer med let selvbruner effekt. Brug den enten uden makeup eller efter du har lagt din base.. fungerer bedst for mig efter jeg har brugt løs pudder. Kan selvfølgelig også bruges til blush, øjenskygge og contouring. Og en rigtig god kabukibørste medfølger for 375 kr lige HER.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, PRODUCTS/MAKEUP, Vita Liberata. Bogmærk permalinket.

3 svar til NU STOPPER DE!

  1. Helle Rick skriver:

    MÅ EJE 🙂

  2. Pingback: GLEM ALT OM BRONZERS! HER ER PRODUKTET DU KAN BLIVE AFHÆNGIG AF | Jo's Makeup Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.