4# – MIT MAKEUP ARTIST KIT FRA A-Z

eksporter4
Hemmeligheden bag enhver tjekket makeup artist…

Jeg startede for mange år siden i filmbranchen som makeup artist og der var der obligatoriske ting vi altid skulle have med os… her får du nogle af de ting der stadig bor i min makeup kuffert.

1. Shampoo og conditioner – Kan godt lide samples, de fylder nemlig ikke så meget. Man ved ikke altid hvad man møder på job. Indimellem er jeg støt på hår med meget styling produkt fra dagen før… det er ikke altid optimalt at arbejde med.

2. Barbergrej – Selvfølgelig kun engangsskrabere. Nogle er altid forbedret når de møder på job andre ikke. Og indimellem er der skægstubbe eller hår på benene der skal fjernes.

3. Neglelakfjerner og fil – Tit glemmer de søde kvinder jeg arbejder sammen med at fjerne den gamle neglelak og har ikke fået filet neglene pæne.

4. Hånd/Fodcreme – Hænder og fødder bliver også fotograferet, så en fed creme er altid god at have med.

5. Plaster – Som du ikke kan se da jeg måtte dække det, så jeg kunne skrive lidt tekst på collagen.  Men en gang imellem kommer nogen galt afsted eller har en sko der gnaver og så er plaster ret praktisk at have med.

6. Deodoranter – Altid på spray pga hygiejne. Ret sejt hvis f.eks. Margrethe Vesterager pludselig siger på shoot at hun har glemt at komme deo på og så makeup artisten siger “det har jeg da med”. Altid ret cool Makeup artist har selvfølgelig også tænkt på det.

7. Pastiller/Tyggegummi – Hører så tit “Undskyld men har altså spist hvidløg igår” og pyt med det… “har en pastil hvis du har lyst”!

8. Pamol/Ipren – Alle kan have brug for dette hvis man bliver ramt på jobbet (også mig). Så er man dagen kvinde, hvis én pludselig efterspørger noget mod smerter.

9. Kleenex/Vådservietter – Det skal man bare have med! Til at tørre af med i både vådt og tørt.

Kunne også have tilføjet en tandbørste/tandpasta/Bind… det havde jeg også engang med mig, men bliver aldrig spurgt om det.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Makeup Artist, Makeup artist A-Z. Bogmærk permalinket.

Et svar til 4# – MIT MAKEUP ARTIST KIT FRA A-Z

  1. t skriver:

    I really want to try that shaving cream!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *