DANISH BEAUTY AWARD 2015.. DE NOMINEREDE

DBA15
De nominerede er sluppet løs… Dommerpanelet i dette års Danish Beauty Award har fundet de udtaget produkter til finalen 29 april.

Har du nogle favoritter blandt dette års nominerede?? Du finder dem HER

Jeg har fundet nogle af mine favoritter frem som jeg har haft fingrene i og som jeg personligt er ret vild med:

1. Rudolph Sun.. virkelig gode solprodukter og mit favorit solprodukt til ansigtet i 2014.  Ejermanden bag produkterne.. Andrea Elisabeth Rudolph vandt sidste års “ildsjæl” til Danish Beauty Award.

2. La Roche Posay’s “Lipikar Baume AP”… cremen over alle cremer og en favorit herhjemme i over 5 år. Smører stadig mine dyrebareste små mennesker ind i denne og mig selv. Rigtig god til atopisk eksem og sensitiv hud.

3. Sisley’s “Black Rose Precious Face Oil”… dyrebare dråber der blev lanceret sidste år. Til den tørre og lidt mere modne hud. Højt indhold af omega 3 og 6, samt masser af andre hud-gode ingredienser.

4. M2 Lashes… Vipper “to die for”. Jeg er i hvertfald svært glad for mine lange vipper når jeg bruger dette lille mirakelserum.

5. Bioderma rensevand og min fortrukne både privat og som makeup artist. L O V E  I T!

6. Danske Beaute Pacifique’s “Serum Paradox”. Forebyggende serum der udjævner huden, modvirker rødmen og med E-vitamim.

7. Matas “Volume mousse”.. Den lilla styling serie holder bare og prisen slår de fleste. Har du ikke prøvet volume moussen, så kan det i hvertfald ikke være prisen der holder dig tilbage.

8. LÓréal Professionnel “Beach Waves”.. Saltvandspray til det kommende sommerhår og denne er særlig god, hvis vi nu spørger min indre hårstylist. Let at arbejde med og dufter herligt.

9. Aveda “Smooth Infusion”.. udglattende styling creme og den der oftes lander i håret på krøllede kvinder der skal glattes… altså når deres hår der skal glattes.

Dette indlæg blev udgivet i Aveda, Beaute Pacifique, Danish Beauty Awards, la roche porsay, Rudolph Care. Bogmærk permalinket.

10 svar til DANISH BEAUTY AWARD 2015.. DE NOMINEREDE

 1. Annesofie Kjeller Larsen skriver:

  Jeg synes der mangler et par stykker 🙂

  Nr. 2 er vi også afhængige af herhjemme, skabet er fyldt med cremen og creme bodyshamooen!

  Nr. 7 er jeg også godt tilfreds med 🙂

  Jeg skal helt sikkert prøve Rudolf Care her til sommer, den har jeg læst en del om og så mangler jeg stadig at få investeret i M2 serum, den skal på ønskelisten! 🙂

  • Jo's skriver:

   Hehe… men har jo ikke teste alle de nominerede. Ellers kunne jeg sikkert godt tilføje nogle extra, som måske også faldt i god jord hos dig : ))) M2 og Rudolph bliver du helt sikkert fan af ; )))

 2. Birgitte B skriver:

  Nr. 5 skal jeg prøve næste gang jeg mangler rens. Har hørt så meget godt om den 🙂

  • Jo's skriver:

   Er næsten sikker på du bliver glad for den når du først du har prøvet den : )))

 3. camilla skriver:

  Hvor kan man købe bioderma her i DK – synes ikke jeg kan finde den i nogle fysiske butikker

 4. Anette J skriver:

  Bioderma – så mild, enkel og god. Det er klart en favorit.

  I sidste indlæg har du vist et billede af Neutral håndcreme – anbefaler du den? Er den god?

  • Jo's skriver:

   Tror den er alles favorit som har haft huden i den : ))) Neutral er rigtig god og når jeg arbejder forsøger jeg at holde igen med parfume til de lidt større flader.

 5. MetteG. skriver:

  Uhh, der er mange gode. Er blevet helt vild med M2 lashes. Man kan nærmest se vipperne gro. Bruger Bioderma hver dag, så det er også en favorit. Har med jævne mellemrum både La Roche Posey og Beaute Pacifique på hylden også. Så det er mange favoritter i år

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.