DE SMÅ DAGLIGE FAVORITTER

11139838_10153219737058988_176482708_n
De der daglige produkter der opgradere mine små rutiner…

1. Bioeffect lancerede for ikke så længe siden en meget længe ventet nyhed… nemlig et serum der også kunne arbejde med huden i døgnets vågne timer. I kombination med…

2. Bioeffect Daytime Rich.. den extra fede udgave.  En god frakke til  huden og  et plus fugtkontoen hele dagen. Det er ikke uden begejstring at jeg har skrevet om Bioeffect mange gange.. og så mange andre også har. For mig er det en investering i min hud. Du finder bl.a. produkterne HER fra 325 kr og vil du læse mere om Bioeffect så klik HER.

3. Clarins “Super Restortive Night”… natkjole til huden der fugter, mindsker fine linjer og pigmentpletter. Min hud føles glattere og mere ensartet efter halvanden måneds brug. Bl.a. en af mine favorit dagcremer indtil videre. Fås her i “extra” tør udgaven til 795 kr lige HER.

4. Nasengold G. Hold nu op.. har jo skrevet tidligere om at der kun er få dufte der virkelig rammer mig. Det her er en af dem! Tyske duftdesigner Christian Plesch står bag duften med bl.a. grapefrugt i topnote.. Fræk og lidt maskulin hvis du spørger mig. Og er du forbi HER  … altså i deres fysiske parfumeafdeling må du dufte den og de 2 andre parfumer i Nasengold familien.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Bioeffect, Clarins. Bogmærk permalinket.

Et svar til DE SMÅ DAGLIGE FAVORITTER

  1. Camilla skriver:

    Rutiner er for mig noget der bliver brudt efter et stykke tid. Intentionen er altid god til en start :-). Jeg elsker også Bioeffect og plejer derfor i stedet at tage sådan en 30 dages treatment. Det føles mere som et “projekt” og så får jeg det gjort. Den koster en del, men hvad vi ikke gør for skønheden. Jeg plejer at købe den hos Spashop her – http://www.spashop.dk/maerker/bioeffect.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.